e pa kad tebi bude riba uzela tipa ispred nosa onda se javi a dotle budi tako kao Oh zasto na ovom svetu zlo postoji
Ama, vrarimo se natemuuuu!

Čitaj ceo post, sve reči u njemu, pre nego što se uhvatiš samo na deo koji, izgleda, tebe lično svrbi. Jedno je patnja zbog neostvarene ljubavi, a sasvim drugo mržnja....
Shvati da nisam ja njoj uzela tipa ispred nosa, prošlo je jedno 10 godina od njenog neuspelog "nabacivanja", čovek se za to vreme i oženio i razveo a ona nije više ništa pokušavala! U međuvremenu je bila u dužoj vezi .. Pa prošlo par
godina, pa se onda desilo da mi stupimo u vezu.. I ostali smo u braku do kraja života! I ona 30 godina to ne može da svari!
Kakav tip
ispred nosa, kad nije ni imala šanse kod njega! (i ona to zna)

Kad sam mu, na njegovo čuđenje što je navalila na nas, rekla da mu se ona nabacivala još pre njegovog predhodnog braka, nije mogao da veruje, toliko je nije primećivao!
I nisu muškarci beslovesna stvorenja, pa da može tek tako neko da ih otima i preotima. Nisu oni stvari.
Meni niko ne može da "preotme tipa ispred nosa", prosto zato što ja gledam da li je dopadanje uzajamno ili nije... Ako nije, onda mi ga niko i nije preoteo, jer nije ni bio moj. .Ne možeš naterati nekog da te voli.
Kad me moj prvi muž prevario, ni na trenutak nisam bila kivna na tu ženu.Nije
ona ta koja je meni nešto obećala, niti potpisala kod matičara... Nikad nisam shvatila kako neko može da krivi samo treću osobu, a svog partnera, koji je glavni u tom odnosu, ne krivi?
I, to nije bio glavni deo posta, već samo ilustracija stepena i "razloga" za neviđena podmetanja, koja su trajala sve vreme našeg rada u istoj firmi. A ja sam se nervirala i kad se setim toga, zato što me je potresalo da neko može baš tako daleko da ide da mi radi o egzistenciji, sa tako banalnim ( rekla bih da je njoj bila povređena sujeta i ništa više) razlogom.
Pa mi je savet koji sam dobila pomogao : " Zamisli kako bi se tvoji neprijatelji radovali kad bi znali da se potresaš zbog njih i u njihovom odsustvu"