nafuran
Obećava
- Poruka
- 67
da li ste prevarili nekada osobu sa kojom ste u vezi i niste joj rekli za to? Prevario sam devojku sinoc i nzm sta da radim ..?
ne zelim da je izgubim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li ste prevarili nekada osobu sa kojom ste u vezi i niste joj rekli za to? Prevario sam devojku sinoc i nzm sta da radim ..?ne zelim da je izgubim
ako ne zna, i ne treba da zna, i tako treba da bude,
a ti si prljava svinja muška i skot i treba te obesiti za jaja pizzdo mala
da li ste prevarili nekada osobu sa kojom ste u vezi i niste joj rekli za to? Prevario sam devojku sinoc i nzm sta da radim ..?ne zelim da je izgubim
Priznaj joj!
Tako ce shvatiti da moze da ima poverenja u tebe, nece joj biti pravo mozda ce se duriti neki dan, ali ce onda da se smiri, a ti cini sve da joj pokazes koliko je volis i pre svega joj reci iskreno zasto si je prevaraio! Mozda je i ona kriva?
Eto stra se desava kad ljudi ne cekau brak za takve stvari!
Ja sad od nedavno imam devojku ali nisam nikada nigo prevario, a necu ni ubuduce!![]()
Uz ovo treba da ide neki narodnjak... samo da se setim...
nesto od miroslava ilica![]()
nesto od miroslava ilica![]()
Prvo pravilo nevjerstva:
1. nikad priznati, cak i kad te uhvati na djelu.
i podrobno opishi detalje nek pati shto ima boljih riba pohotnijih kuchki