...Jer je nasha kuca putujuca... - prozor u brachni i vanbrachni zivot

gossca:
Ja mislim skroz suprotno.
Slazem se da je danas mozda potreban taj zajednicki zivot pre braka, ali to mi dodje kao kad kupujes auto, pa daj da ga isprobam, da osetim dal je startan, kako koci u krivini, kako lezi na putu...
Ljudi nisu stvari. Ne isprobavam ni prijatelje, ni nikoga...
Ako smo s nekim u vezi i osecamo da je dosao trenutak za brak, dosao je...a ako nije - nije...
Iskrenoj ljubavi ne treba generalna proba...to je potrebno sujetnim i uplasenim ljudima...
Taj zajednicki zivot pre braka nece spreciti nijedan problem u buducnosti...to je obicna laz...znam ih dosta koji su to probali i upali su u probleme brze, nego oni koji to nisu probali...
I onda kazu otprilike ovako nesto i tip i riba:" Znas, pogresio sam, nisam trebao da je ozenim, nesto se promenilo, bolje nam je bilo kad smo samo ziveli zajedno, a bez braka..."
A one govore ovako:'Znas, nesto se promenilo..vise sam ga volela onda kad smo ziveli nevencano, bio je privlacniji, nekako zanimljiviji..."
I stalno, stalno imaju to poredjenje u glavi kako im je bilo kad su ziveli kao momak i devjka, a kako im je sad u braku...
Da sad opet moram da se udajem, ne bih usla u zajednicki zivot...ako ga volim, udacu se...ako mislim da nisam spremna-necu...i kraj price.

a040.gif
a040.gif
a033.gif

mene je jedino nervirao dever koji se uselio kod nas malo na silu jel ga je zena izbacila iz kuce na privremeno....
fala bogu te se vratio nazad...

inache...nervira me kod ovog mog shto mnogo jede :D
u stanju je da pojede i vishe od kile mesa, celu tepsiju sa projom, pihtije( e to mi nije jasno kako li mu ne pozli)...
stalno mora da se kuva...ne volim da kupujem gotovu hranu...

inache na pochetku mi je smetalo da delim krevet sa nekim stalno...posle se sve promenilo...imali smo ritual da posle tople kupke masiramo i golicamo jedno drugom stopala...to nam je bio favorit...

joj kada se setim tih vremena...uvek me uhvati ova prokleta nostalgija :)

Back