Jelovnik od 1.200 kcal dnevno...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.220
MyFitnessPal kaže da mi treba 1.200 kcal da bih postigla to što želim. Još uvek sam na -10 od pre dve, tri godine. I to je dobro... Ali treba da pokušam da krenem dalje. Ovaj put od ponedeljka, mada uvek krećem od utorka... A nisam ni posebno motivisana, pa ne očekujem baš mnogo.

Dakle, ponedeljak u tri slike...
Bilo je još par smokvi, banana i malo crne čokolade.

Prilozi

• IMG-13d910ba3daf63b0a866d1323b83d8ae-V.jpg
    IMG-13d910ba3daf63b0a866d1323b83d8ae-V.jpg
    171,3 KB · Pregleda: 49
  • IMG_20210830_160711_copy_768x1036.jpg
    IMG_20210830_160711_copy_768x1036.jpg
    173,8 KB · Pregleda: 49
  • IMG_20210830_212017.jpg
    IMG_20210830_212017.jpg
    162,1 KB · Pregleda: 49
Ja sam cesto na 1200 kalorija. Mozemo da motivisemo jedna drugu. :lol:

Meni je samo problem kad narucim na poslu hranu tad ne znam sta je unutra posebno ako ima ulja, brasna. A nemam vremena da se bakcem.

Je l' koristis vagicu? Ja merim sve.

Ja sam pojela danas 2 banane za dorucak= 170 kalorija
1 Krompir 230 gr air fried= 216 kal.
1 kafu sa mlekom= 65 kal
Ostalo mi je jos oko 700:lol:

• Voli
Reactions: Red

Meni je samo problem kad narucim na poslu hranu tad ne znam sta je unutra posebno ako ima ulja, brasna. A nemam vremena da se bakcem.

1 kafu sa mlekom= 65 kal
Merim, znam već koja šerpa koliko ima. :lol: Kad uđem u fazon, znam da procenim koliko grama ima nešto.
Ja sam pojela ovsenu kašu na vodu, sa medom i čia semenom, popila zeleni čaj sa nanom, ukupno, 275 kcal, još 925.

Pa ne znam meni to oduzima vreme cak bilo koja dijeta i striktno pridrzavanje i ogranicenje,kad sam mogao puno da pojedem tad sam bio aktivan pa se nije zadrzavalo,sad ne mogu 500gr pojesti ali nema bajsa i potrosnje pa se lepi,rece bas andrija milosevic skinuo 15kg pa stao ne moze jos 5,zato sto ga mrzi da se fizicki aktivira,tako da u vezi ishrane nemam sta da menjam samo mi treba vreme za bajs i sve bi doslo na svoje,u pekari samo proju kupujem,strudlu s makom,hleb i meso jedva jedem,slatko nista,jednom u mesec dana nesto gojivo,ne nerviram se ako se ugojim od toga ili maslinovog ulja na pr,najvise bih voleo samo kasikom da jedem ali taj problem ima ceo svet da slabije kuva

• Podržavam
Reactions: Red

1 kafu sa mlekom= 65 kal

А где су ти масти и беланчевине у доручку?

Кад овако израчунам, ја ујутру унесем око 2500-3000 калорија, где претежно направим овај шејк и саваког јутра јаја, сир и интегрални хлеб.
Ово је неки шејк који ја често правим и има око 1800-2000 калорија (не могу да рачунам), ти само смањиш количину и дочеш до неких 1200 калорија:

2 мерице протеина (370 калорије)
2 шоље пуномасног млека (300 калорија)
2 шоље зоби (630 калорија)
2 банане (180 калорија)
2 кашике путера од кикирикија (190 калорија)
1 кашика меда (65 калорија)
1 шоља боровница (85 калорија)
1 шоља малина (65 калорија)

Кад овако израчунам, ја ујутру унесем око 2500-3000 калорија, где претежно направим овај шејк и саваког јутра јаја, сир и интегрални хлеб.
Ово је неки шејк који ја често правим и има око 1800-2000 калорија (не могу да рачунам), ти само смањиш количину и дочеш до неких 1200 калорија:

2 мерице протеина (370 калорије)
2 шоље пуномасног млека (300 калорија)
2 шоље зоби (630 калорија)
2 банане (180 калорија)
2 кашике путера од кикирикија (190 калорија)
1 кашика меда (65 калорија)
1 шоља боровница (85 калорија)
1 шоља малина (65 калорија)
I onda to pijem ceo dan? :sad2:
Izvini, to ne mogu. I ne pijem te praškove, mleko mi ne prija, osim u kafi malko... Ali hvala tebi. Sigurno i treniraš?

I onda to pijem ceo dan? :sad2:
Izvini, to ne mogu. I ne pijem te praškove, mleko mi ne prija, osim u kafi malko... Ali hvala tebi. Sigurno i treniraš?

Да, тренирам рекреативно бокс, додатно трчим. Али ја сам своју исхрану базирао на три оброка. Између оброка узмем воћку неку . Уопште нисам заговорник да се треба јести више од три пута дневно, то доста 'успорава' човека у развоју. Тело ако у току дана буде само варило храно, неће му остати времена за ништа друго, где после долази до закисељавања организма, посебно ако се конзумира месо. Месо почиње да се вари тек кад се поквари у стомаку. Где се у стомаку месо одлаже стално, зато што наш организам има потребу да прво вари угљен хидрате.
Тако да ја добро једем за доручак, а после за ручак и вечеру смањујем калорије у оброцима и то за доста. Где ми се зна вечера састојати само од неке салате.
''Доручак поједи сам, ручак подели, вечеру дај непријатељу'' - отприлике тако некако.

Ja se ljudi vama divim kako brojite kalorije....

A sama bolje da cutim. Od aprila sam pocela da jedem normalno, tj polako vracala sve, unistila se sladoledom...i vratila par kg....
Probacu na keto da se opet usmerim ovih dana. Ne zadajem sebi datum jer znam da necu ispostovati to. Nego, kad pojedem sve slatko u kuci, samo vise necu kupovati. Nego - meso, zeleno povrce, sir, jaja ... Uspela sam jednom, uspecu opet.

inace ovaj rice cake
je nesto najodvratnije sto je smisljeno
kao da jedes stiropor
Probaj sa karamelom, skoro da je jestiv :D
Ja se ljudi vama divim kako brojite kalorije....

A sama bolje da cutim. Od aprila sam pocela da jedem normalno, tj polako vracala sve, unistila se sladoledom...i vratila par kg....
Probacu na keto da se opet usmerim ovih dana. Ne zadajem sebi datum jer znam da necu ispostovati to. Nego, kad pojedem sve slatko u kuci, samo vise necu kupovati. Nego - meso, zeleno povrce, sir, jaja ... Uspela sam jednom, uspecu opet.
I meni najvise prija keto ishrana. Slatkise polako smanjujem ali me sladoledi ubise. I Twix sa slanom karamelom. I Mars doduse. A i slatko od zove... :D

Probaj sa karamelom, skoro da je jestiv :D

I meni najvise prija keto ishrana. Slatkise polako smanjujem ali me sladoledi ubise. I Twix sa slanom karamelom. I Mars doduse. A i slatko od zove... :D
Meni je keto bila super, kad sam se navikla. I pridrzavala strogo bas.
Al sad kako ima ko da mi kuva... :mrgreen: nesto mi tesko :lol:
No moracu svakako da pripazim. A keto mi skida kg prilicno lako obzirom na to da u teretanu nisam vise od godinu dana otisla...

Dan drugi prošao... Sve u granicama.
Doručak, ovsena kaša kao juče. Ručak, potaž od krompira, piletina sa medom i limunom, paradajz svež, stiropor. Večera, izmešana mala tunjevina, paradajz, par maslina, malo pavlake.... Još oko 180 gr smokava svežih i jedna banana.

Prilozi

• IMG_20210831_154053.jpg
    IMG_20210831_154053.jpg
    165,4 KB · Pregleda: 21
  • IMG_20210831_213134.jpg
    IMG_20210831_213134.jpg
    212,3 KB · Pregleda: 20
to najvise goji slatkise treba izbegavati gazirane. sokove pune secera.
najbolja je seceraska dijeta koju propisuje svaki endokrinolog. Sva sreca da sam seceras :P
Ne pijem sokove, možda dva puta godišnje popijem čašu, a nekad ni toliko.
Sreća u nesreći, ali možemo reći da si baš sladak.
Ne zameri na ovom nazovi humoru, kad ne jedem slatkiše nisam sva svoja. :eek:

Back