Evo iz svih procitanih postova zakljucila sam da se moj veliki macor hrani vise nego sto treba,,,Ovako mi njega hranimo,,,U jutru po jednu zdelicu punu mleka bez laktoze ili jogurta,,,,poslije sat vremena dobija po pola zdelice granulica Whiskas,,,,onda oko 3 sata Jede nesto mesa puna zdelica ili dzigerice,mlevenog ili govedine to je za rucak

)) a onda oko 6 sati pojede pola whiskas kesice od 100 g to je 50 i uvece oko 10 ili9 jos ono pola sto je ostalo i na kraju ako ne zaspem dobije onako jednu ruku granulica od mene na krevetu

,,,kod nas nema neki izbor za ljubimce nemamo pet shop ali ima sada hrana u jednom novom marketu,,,ima Whiskas i Miglior gato tako nesto,,,,uzimali smo miglior ali smo se opredijelili za whiskas i on je voli,,,ima samo govedina,,,,uzimamo te kesice od 100 grama svakog dana po jednu za njega,,,,a takodje svake 2-3 nedelje i granule dobije Takodje Whiskas,,i kad tad Miglior ili friskies,,eto Friskies sam zaboravila ,,,miglior ne voli uzimali smo kutiju ali ne voli pa smo nahranili mace koje su oko nase kuce,,,,To je to sto se tice macora starog 3.5 godina,,,nego sada bi trebalo za 1 mesec da uzmemo mace,,mislim ono je kod nas ali ima bracu i mamu pa cemo ga konacno odvojiti od brace ze 1 mesec,,,nego mene interesuje kako njega da hranim ne njega nego i ostale macice ja cu vam reci kako sam ih do sada hranila i predlozicu sama sebi

kako da ga hranim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sadasnjost

: U jutru zdelica mlijeka ili jogurta,,,,whiskas junior 1 kesica za sve ,,,,,,pa u 3 sata jedu pirinac ali ne uvek i u taj pirinac dodam sargarepicu i grasak,,kako sta imam

,,,,,uvece opet zdelicu mlijeka ili jogurta ta zdelica jogurta dodje kada tad svakih 2-3 sata dnevno,granulice ne dajemo posto nismo nasli junior,,,,da li smem da dajem one za velike mace?kada sam pitala radnicu u marketu ona je rekla da nemaju te junior i odmah je otisla i rekla glavnom da ih naruce.....pa kada dodju cemo i njih uzimati
a sada Predlog za Buducnost

: Ovako U jutru (to je obicno oko 9 h) zdelicu jogurta, onda oko 11h Po zdelicu granulica Junior (ali tek kada budu imale),,,onda u 1h opet zdelicu jogurta ili mlijeka,,i onda u 3 h jetrice ili dzigericu,pirinac,povrce,mleveno,i ovo cega uvek ima je govedina to uzimam samo za psa i mace,,,,ja bih ovo za u 3h pomesala sa povrcem ,,,,,,onda u 6 sati Whiskas kesicu junior,,,,i u 10 h po zdelicu granulica,,,naravno svi ovi obroci ali pored zdelice i voda

,,,eto to je ,ja imam mogucnosti da im pripremim sve ove obroke ili da kupujem \whiskas ili bilo koje kesice,granulice,konzerve,,,,za sada imam mogucnosti mislim i moja mama im svaki dan kupuje kesice whiskas to je ona pronasla,,,,

i i ona se slaze sa mnom da ih ovako hranimo,samo sto je dilema to sto mi neznamo sta sve oni smiju da jedu od ovoga a sta ne kazite nam vi

,,,,,,