Jelo koje biste mogli jesti baš svaki dan?

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
63.327
Svako od nas ima neko jelo koje bi verovatno mogao jesti bukvalno svakog dana (pored ostale raznovrsne hrane koju jede, razume se)

Koje je to jelo koje biste poneli na pusto ostrvo kad bi vam neko rekao da morate da odaberete samo jedno?

Kod mene je tesna situacija, morao bih da biram između
a) sarmice (sitno savijene)
b) bećarac (sataraš)
c) musaka od pečenih paprika.

Postoji mnogo jela koje mnogo volim (biftek, pečeno pile, ruska salata, kupus salata, čorbast pasulj, pečeni losos, pizza, bolonjeze špagete) - ali nijedno od njih ne bih mogao da jedem baš baš svaki dan. Osim ova tri gore.

4facfc7e-13aa-4f2b-b4b2-6e46aa81e177.jpg

Svako od nas ima neko jelo koje bi verovatno mogao jesti bukvalno svakog dana (pored ostale raznovrsne hrane koju jede, razume se)

Koje je to jelo koje biste poneli na pusto ostrvo kad bi vam neko rekao da morate da odaberete samo jedno?

Kod mene je tesna situacija, morao bih da biram između
a) sarmice (sitno savijene)
b) bećarac (sataraš)
c) musaka od pečenih paprika.

Postoji mnogo jela koje mnogo volim (biftek, pečeno pile, ruska salata, kupus salata, čorbast pasulj, pečeni losos, pizza, bolonjeze špagete) - ali nijedno od njih ne bih mogao da jedem baš baš svaki dan. Osim ova tri gore.

Pogledajte prilog 1166404
Uf :think:
Ruska salata.
Cezar salata.
Govedji gulas
Bar mi to sada pada na pamet :lol:

roštilj,špagete,pica,lazanje,sva jela gde ide junece meso,riba,gibanica,punjene paprike,gulaš,meksicka musaka,peceno pile i pekarski krompir,pohovana pileca prsa,ćufte,juneci saft sa vrganjima i šampinjonima,ramstek,monte karlo sendvic i razni sendvici,ruska salata,krmenadle,šampinjone u sosu,krompir pire, pecena curka,africka musaka,pita sa mesom

Poslednja izmena:

Back