Jeli to tabu tema ili!?

Ko skriva? O cemu ti pricas? Gde ti zivis? I ako neka skriva, otkud onda ti to znas da ona pije?

Ovdje se diskutuje o alkoholicarkama,a to je zavisnost od alkohola...
Alooo ima li kogaaa,ne prica se o djevojkama koje popiju po neku,
i ne boj se nije ovo nikakva zavjera protiv lijepih i pametnih djevojkama.
Ne mora ti se sve crtati.
Zene alkoholicarke piju krijuci,i to je cinjenica.jer ima problem.
Zamisli kad bi ona otisla u kafancinu,ili ispred prodavnice lokala pivo.

Ja izadjem nekad sa svojim drustvom i popijemo po neku,za mene je to OK,
sto bi mozda i to neko osudjivao.Ali to je neki put,a ne stalno,i ovom temom se nisam nasla prozvana.

Ne razumem zašto se baš ti nađe prozvana, nisi ni pisala ništa o ovome, a ja sam se ipak ograničila na "skoro sve" i ne odstupam.
Ne mislim da je ova tema za sprdanje i ne mislim na piće-dva posle posla, i ne mislim da je muški alkoholizam u redu a ženski ne, mislim na one nesrećnice kojima je to postalo više od hrane, i svega ostalog.

Zato sto NE MOZES da vredjas moje drugarice forumasice...

Kakve veze ima sto je postavila ovakvu temu?Boze,kakve sam samo teme vidjala na ovom forumu:roll:

Da,mislim da zena alkoholicara ima al da se ne zna za njih,nije toliko poznata tema kao muskarci alkoholicari...Jes taboo,sto je tuzno,samo se baca pod tepih a nis' ne resava:? Srbija.Balkan ustvari.Mada,tako je verovatno svuda,ipak su zene kao fine i taj rad...S druge strane,mozda su i same zene krive.- JA pijem???JAAAAA??? Nisu spremne da se suoce s problemom jer ih je sramota,jer ce "komsije" pricati...UF alergicna sam na to!!!

Ma mi smo alkoholicharska nacija, pijemo od rane mladosti, koristimo svaku priliku za opijanje, svadbe, sahrane, slave...pijemo i kad nema povoda... petak, subota, pa i preko nedelje. Prosto mi chudno kad chujem "hvala, ne pijem". Piju mushkarci, zene pa i deca. Samo, sto je ovo Balkan, pa za pijanog mushkarca se kaze da je boem, a za pijanu zenu da je nesrecnica. Zbog toga sto se vise osudjuju zene koje piju, to i jeste taboo. Ustvari... i ovo je vid diskriminacije,

Ranije, ako mene vide Uzicanke kako pijem pivo, ili vino, ili votku, onda kad me pozovu na svoj rodjendan, na sedeljku, nabave ogromne kolicine piva ili vina ili votke i nude me po 18 puta i ako odbijem posle treceg puta gledaju ispod oka da vide hocu li ili necu da uzmem, naelektrisane i koncentrisane, vise nesposobne da vode dalje normalnu pricu. Ja o tome pricam.

O dete slatko idi uči ekonomiju :)
(Megi ili whatever...)
Ja znam da si ti opako. Opak klon. Al' i dalje ne znaš da nisam na dialup-u. Mis' ono... nije valjda da mi zavidiš :D :shock:

Paranoja,paranoja.......
sta to bese dialup:lol:

@tema
I to je sve na ovoj temi.....ccccc.......
slabo,bas slabo......:|.......a verujem da bi im sto-sta ispricala da te nije blam....
ipak je tema za tebe taboo.:shock:
Ne sekiraj se prevazici ces to ...vremenom......a do tad .....cepaj dok mozes!:wink:

Jel mi to pričamo o pravom alkoholizmu ili o pijuckanju ponekad u društvu uz prijatno ćaskanje?
Mislim da žena alkoholičara ima isto koliko i muškaraca i da je problem u opštem stanju društva.
Isto tako uverena sam da nema ustanove u ovoj zemlji koja se bavi lečenjem i to uspešnim lečenjem alkoholičara.

Back