JELENA ;)

Negativno :arrow: 1. Zaglupljivanje ljudi, tacnije zena, tacnije klinki
2. Losa gluma
3. Losa prica
4. Dok gledam seriju hvata me neka neprijatnost, neprijatno mi je u ime glumaca koji se trude da izvedu nesto, pa prebacim kanal.
5. NEzabavnost
Pozitivno :arrow: 1. Dobre ribe

Savet: Seriju gledati iskljucivo sa smanjenim tonom, a kad se pojavi neki tip ili reklame prebaciti na FashionTV! :wink:

Serija je njesra. :shock:
Ono je katastrofa!!!!
Ja vecu glupost jos nisam video!!!! {:-)
Ne da lose glume i da je scenario fatalno los nego je i koreografija shit!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!:

Serija je malo smor, Sasa je sladak, muzika mi je jako lepa pa zato svaki dan samo toliko pogledam od serije da poslusam muziku pa prebacim kanal. Ponekad ako imam volju, pogledam petkom specijal cisto da znam o cemu se radi. Nervira me to sto pokusavaju imitirati latinoamericke sapunice i ne daju seriji nista "srpsko". :?

Milica_88:
Serija je malo smor, Sasa je sladak, muzika mi je jako lepa pa zato svaki dan samo toliko pogledam od serije da poslusam muziku pa prebacim kanal. Ponekad ako imam volju, pogledam petkom specijal cisto da znam o cemu se radi. Nervira me to sto pokusavaju imitirati latinoamericke sapunice i ne daju seriji nista "srpsko". :?

Stvarno je glupo što je pravljena kao sapunica! Koliko smo samo mi imali dobrih serija: Otpisani, Srećni ljudi, Gore dole, Bolji život...
Nije bilo potrebe za ovim (ajd da su to neki amateri od glumaca, kad ono sve naši stari poznati glumci se prodali)

A jeste katastrofa ova :evil: !Kakvi 'dijalozi', 'monolozi' i ostale gluposti....Prosto me progoni stalno je na TV-u, ako e nova epizoda,onda repriza ili specijal :shock: . Koliko ovo * ima epizoda,kad ce da se svrsi vec jednom :roll: ?!?

Tinar:
Tachno tako. Josh samo da se pojavi Seka Aleksic i Stoja u seriji, pa da je proglasimo za najkichastiju seriju ikad!!! :D
Znas sta?Serija se jos nije zavrsila(na moju veliku zalost),tako da je vrlo moguce da ce jedna od njih da im peva na svadbi.i posle toga ce svi da zive srecno do kraja zivota.

Nista posebno,volim cesto da je pogledam iskljucivo zbog lika Gvozdena,genijalan je,inace kad nema njega u kadru prebacim na RTS1 i gledam Porodicno blago, t.j. sad Srecne ljude. 8)

ja_KV:
Tinar:
Tachno tako. Josh samo da se pojavi Seka Aleksic i Stoja u seriji, pa da je proglasimo za najkichastiju seriju ikad!!! :D
Znas sta?Serija se jos nije zavrsila(na moju veliku zalost),tako da je vrlo moguce da ce jedna od njih da im peva na svadbi.i posle toga ce svi da zive srecno do kraja zivota.

hahahahhaa ma super ste svi! Slatko sam se nasmejala na sve komentare! Da je sve ok sa Jelenom Karleusom i Bojanom, verovatno bi Jeca pevala na svadbi :D ovako... :cry: missim, prvi se machici u vodu bacaju, ali samo ostro, videce ovo autori emisije :D pa nek se zamisle, ma da znaju oni da im je Jelena promasaj, al jos 20 epizoda... pa reprize... ma da su je kupili vec i makednoci i bosanci...

e da, ma nece Stoja na BK ni Seka Aleksic... uostalom, bar ne kupujemo od hrvata, kako neko ovde rece :D

Back