Јелена Триван: СНС данас води политику за коју се ја идеолошки залажем

patkar

Primećen član
Banovan
Poruka
918
%D1%98%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD.jpg

Јака влада не мозе опстати са људима који не деле заједничке ставове и вредности, рекла је Триван, објашњавајући зашто је као потредседница ДС уочи избора 2012. године рекла да није за коалицију ДС и СНС, јер напредњаци немају демократски капацитет.

"У том тренутку ДС и СНС нису делили заједнички политку, али је чињеница да данас СНС води политику за коју се ја идеолошки залажем и трагично је да ДС, коме сам припадала, данас не подржава дијалог са Пришитном, не подржава отворено и јасно пут ка ЕУ. Извините, али ја бих издала себе када бих подржавала оне којима је врхунац политчких домета да премијерку зову Пантела, хомофобе и фашисте".

http://www.nspm.rs/hronika/jelena-t...politiku-za-koju-se-ja-ideoloski-zalazem.html

Jedna je Jeca Trivanka

Secam se kada je, tada Jelena Markovic, jedno polugodiste bila na zameni u Prvoj kragujevackoj gimnaziji.

Predavala je sociologiju, ako se ne varam i secam se da smo voleli njena predavanja zato sto je bila dobra riba.

Onda je najednom postala poverenica Rasima Ljajica, pa je presla kod zutih, napunila usta i sise silikonom i zavrsila kod crvljivih naprednjaka.

Eto kako stvarni zivot izgazi decacke snove i lepa secanja.

%D1%98%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD.jpg

Јака влада не мозе опстати са људима који не деле заједничке ставове и вредности, рекла је Триван, објашњавајући зашто је као потредседница ДС уочи избора 2012. године рекла да није за коалицију ДС и СНС, јер напредњаци немају демократски капацитет.

"У том тренутку ДС и СНС нису делили заједнички политку, али је чињеница да данас СНС води политику за коју се ја идеолошки залажем и трагично је да ДС, коме сам припадала, данас не подржава дијалог са Пришитном, не подржава отворено и јасно пут ка ЕУ. Извините, али ја бих издала себе када бих подржавала оне којима је врхунац политчких домета да премијерку зову Пантела, хомофобе и фашисте".

http://www.nspm.rs/hronika/jelena-t...politiku-za-koju-se-ja-ideoloski-zalazem.html

Jedna je Jeca Trivanka

Rekla nam je zapravo SNS = Zuti, sto mi kao nismo vec znali. Pa to se vidi s Meseca. :roll:

Ebote koliko je šminke utrošeno na Džeka Nikolsona da izigrava Džokera u Betmenu
Seljančura de la Kosoves Ravnos

- - - - - - - - - -

A suprug joj po meri - ološ za ološa

- - - - - - - - - -

Što zagadjujete ovaj forum?

- - - - - - - - - -

"I scarce know her, for the beauty of her cheek hath, like the moon, suffered strange eclipses since I beheld it: women are like medlars – no sooner ripe but rotten."

good-day-peasant_h3w5oz.gif

- - - - - - - - - -

Znači neko je plaćen da upropasti nedeljni odmor radnom narodu...

A suprug joj po meri - ološ za ološa

- - - - - - - - - -

Što zagadjujete ovaj forum?

Да,бре
сетимо се њеног мужа који је тада крао паре из Развојне банке да би финансирао сопствени бизнис,
коме је то ова куервитина омогућила..

Па то био сукоб интереса!
у било којој уређеној Држави дотична би још увек носила букагије на ножним чланцима!

Уколико и њих није ботоксовала..онда би морали да направимо специјалну поруџбину :D

TUGA JE TO VELIKA , ja to ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo , to su strašne stvari , lične tragedije , porodične tragedije , ponižavanja kako lična tako i porodična .

Zamislite koliko je to strašno , kada moraš da se uvučeš u doope i jedeš gomna , nekom krezubom sendvičaru , da bi mogla da kupiš leba za familiju .......meni je to strašno i da pomislim .
Pa zar ti ljudi nemaju roditelje , prijatelje , kako se ne stide svojih postupaka .

Ugasila twitter čim prešla u SNS

- - - - - - - - - -

TUGA JE TO VELIKA , ja to ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo , to su strašne stvari , lične tragedije , porodične tragedije , ponižavanja kako lična tako i porodična .

Zamislite koliko je to strašno , kada moraš da se uvučeš u doope i jedeš gomna , nekom krezubom sendvičaru , da bi mogla da kupiš leba za familiju .......meni je to strašno i da pomislim .
Pa zar ti ljudi nemaju roditelje , prijatelje , kako se ne stide svojih postupaka .

Da joj muž neko i nešto pa da ona sedi kod kuće i plaši poštara kad donosi račune,
ovako, seljačina htela da obezbedjuje Specijalni Sud, koji više i nema svoju svrhu, al EU rekla: "no no"

Niko ne donosi glasove SNS.

Чињеница је да имају преко 60%, или су имали по последњим анкетама, а на руку им иде што их нападају стерилни издувани ликови из опозиције попут Ђиласа и Јеремића који се мотају на 10% подршке међу бирачима.

Отвара се простор за праву опозицију која је против издаје косова

тешко да Триванова доноси гласове снс

tu se radi o jednoj drugoj stvari a to je činjenica o retardiranosti krezubih sendvičara koji nemaju svoje kadrove , nego moraju da angažuju raspalu trivan .

JUČERAŠNJA PUCNJAVA U AMSS govori o posledicama pogubne politike kada se biraju članovi krezubih .

Ovako izabereš tuđe kadrove i oni samo njopaju gomna bez pucnjave .

малоуман си, за тебе је свако ко презире Ђиласа и Јеремића сендвичар, ограничен си националном верском и страначком припадношћу па не можеш да схватиш и појмиш...

Ugasila twitter čim prešla u SNS

- - - - - - - - - -

Da joj muž neko i nešto pa da ona sedi kod kuće i plaši poštara kad donosi račune,
ovako, seljačina htela da obezbedjuje Specijalni Sud, koji više i nema svoju svrhu, al EU rekla: "no no"

:hahaha: ja se stresem svaki put kad je vidim kao konj kada vidi kamillu

Back