Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Ko brise postove ovde??? Sram da vas bude moderatori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta Trivanka je postala nakaza , jos kad se pojavila nije bila tako strasna , al sad je odvratna za videti , aj naduvane usne manje vise ,al je jos uz to bolesno anoreksicna pa izgleda ko rahiticni alien...
Ne znam što se bunite, usne su joj OK kad je u pitanju smokey![]()
Izgleda je dosta to radila..provali kako joj se lubanja prilagodila toj raboti...oci i taj deo oko ociju joj se uvukao a vilica i usta su joj se ispupcila napred i vidi se da joj je grlo duboko.A nos joj se spljostio i malo joj se rasirile nozdrve da moze da dise dok...
Sta ti je evolucija![]()
hahaha Vidi mu dzempera![]()
Пре ће бити да је на митинге долазио из неког контејнера код Газеле.Furao je dizelaški fazon.
Ne dao Bog nikome, makar taj niko bio i Ceda:![]()
Пре ће бити да је на митинге долазио из неког контејнера код Газеле.
Poslanici Jelena Trivan (DS), Branko Ružić (SPS), Čedomir Jovanović (LDP) i Andreja Mladenović (DSS), kao gosti tribine „Politika kao poziv“ Evropskog studentskog foruma, pričali su studentima anegdote u anfiteatru Fakulteta političkih nauka u Beogradu.
Trivanova je javno zahvalila kolegi Ružiću jer ju je „naterao da uđe u politiku“, na šta joj je on više puta rekao hvala. Poslanica DS je takođe „priznala“ da je za vreme studentskog protesta 1996-97. nosila bedž na kojem je pisalo „Čedo, oženi me!“
![]()
![]()
![]()
А сад мало поезије.....![]()
![]()
Pesma: ČEDA
Izvodi: Bora Čorba
Šta da radim kad ne mogu
da zaradim ni za drogu
I da mogu šta mi vredi
Drogu daju samo Čedi
Sebičan je onaj Čeda
sve sam troši, nikom ne da
pa visoku plaća cenu
da nahrani nos i venu
Podočnjaci, lice bledo
Nema oženi me Čedo
Ribama je dao nogu
oženio on je drogu
Šta da radim s onim Čedom
sve đankoze hapsi redom
policiju ima strogu
samo njemu daju drogu
Da li je ovaj Kumov i Siptarov drugar ...mislim , prasak , neki institucija????
Mislim da ga ne uvredimo ..
Штета,баш би били леп пар.
![]()
haha vidi kakako je izgledao kao klosar..tada sigurno nije imao prebijene pare a danas nosi odjelo od 5000 eura a samo bog zna koliko je opljacako drzavnih para
Ko brise postove ovde??? Sram da vas bude moderatori.
Ево данас га неки другари помињу
...
U toku protesta 5. oktobra 2000. iz policijske stanice Stari grad nestala je veća količina naoružanja. O nestalom oružju govorili su svedoci saradnici na suđenju članovima „zemunskog klana“. Tako je Dejan Milenković u iskazu 23. novembra 2006. u Specijalnom sudu naveo da je 6. oktobra 2000, po naređenju Ljubiše Buhe Čumeta, došao u Skupštinu grada i u prisustvu Čedomira Jovanovića, čiji su telohranitelji pomagali pri utovaru, uzeli od 50 do 60 „kalašnjikova“, od 10 do 15 puškomitraljeza (PKT), „zolje“, 10 snajpera, pištolje i sanduke s municijom. Oružje je kasnije prebačeno u tržni centar „Kotobanja“ Ljubiše Buhe Čumeta.
http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-01-04-2010/resena-misterija