Jelena Trivan nosila bedž „Čedo, oženi me“

Ne znam što se bunite, usne su joj OK kad je u pitanju smokey :eek::whistling:

Izgleda je dosta to radila..provali kako joj se lubanja prilagodila toj raboti...oci i taj deo oko ociju joj se uvukao a vilica i usta su joj se ispupcila napred i vidi se da joj je grlo duboko.A nos joj se spljostio i malo joj se rasirile nozdrve da moze da dise dok...
Sta ti je evolucija :D

Izgleda je dosta to radila..provali kako joj se lubanja prilagodila toj raboti...oci i taj deo oko ociju joj se uvukao a vilica i usta su joj se ispupcila napred i vidi se da joj je grlo duboko.A nos joj se spljostio i malo joj se rasirile nozdrve da moze da dise dok...
Sta ti je evolucija :D

:hahaha: Kakva analiza, anatomski opis :hahaha:

Zaboravio si cug. :think: Verovatno jak, jer, inače ne bi imala onako krupne oči ... :hahaha1:

Deca bi im bila lepa na mamu a narkomani na tatu

gollum.jpg

ta kolicina zlog jezika i povrsnosti svake vrste odavno nije vidjena u nas, osim kod nvo i crnih zena.

nije ni cudo sto nam je tako kako je kad o nasoj sudbini odlucuju ficfirici i skorojevici, naduvanog ega, tipa j.t.

ne nadam se nicemu dobrom u ovoj nasoj lepoj zemlji dokle god j.t. odlucuje o bilo cemu vrednijem od limenke jedne kokakole

А сад мало поезије.....:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Pesma: ČEDA
Izvodi: Bora Čorba

Šta da radim kad ne mogu
da zaradim ni za drogu
I da mogu šta mi vredi
Drogu daju samo Čedi

Sebičan je onaj Čeda
sve sam troši, nikom ne da
pa visoku plaća cenu
da nahrani nos i venu

Podočnjaci, lice bledo
Nema oženi me Čedo
Ribama je dao nogu
oženio on je drogu

Šta da radim s onim Čedom
sve đankoze hapsi redom
policiju ima strogu
samo njemu daju drogu

Poslanici Jelena Trivan (DS), Branko Ružić (SPS), Čedomir Jovanović (LDP) i Andreja Mladenović (DSS), kao gosti tribine „Politika kao poziv“ Evropskog studentskog foruma, pričali su studentima anegdote u anfiteatru Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

Trivanova je javno zahvalila kolegi Ružiću jer ju je „naterao da uđe u politiku“, na šta joj je on više puta rekao hvala. Poslanica DS je takođe „priznala“ da je za vreme studentskog protesta 1996-97. nosila bedž na kojem je pisalo „Čedo, oženi me!“

68hoxl.gif
2zrm74g.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Сличан се сличном радује !

А сад мало поезије.....:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Pesma: ČEDA
Izvodi: Bora Čorba

Šta da radim kad ne mogu
da zaradim ni za drogu
I da mogu šta mi vredi
Drogu daju samo Čedi

Sebičan je onaj Čeda
sve sam troši, nikom ne da
pa visoku plaća cenu
da nahrani nos i venu

Podočnjaci, lice bledo
Nema oženi me Čedo
Ribama je dao nogu
oženio on je drogu

Šta da radim s onim Čedom
sve đankoze hapsi redom
policiju ima strogu
samo njemu daju drogu

Da li je ovaj Kumov i Siptarov drugar ...mislim , prasak , neki institucija????
Mislim da ga ne uvredimo ..

Ево данас га неки другари помињу
...
U toku protesta 5. oktobra 2000. iz policijske stanice Stari grad nestala je veća količina naoružanja. O nestalom oružju govorili su svedoci saradnici na suđenju članovima „zemunskog klana“. Tako je Dejan Milenković u iskazu 23. novembra 2006. u Specijalnom sudu naveo da je 6. oktobra 2000, po naređenju Ljubiše Buhe Čumeta, došao u Skupštinu grada i u prisustvu Čedomira Jovanovića, čiji su telohranitelji pomagali pri utovaru, uzeli od 50 do 60 „kalašnjikova“, od 10 do 15 puškomitraljeza (PKT), „zolje“, 10 snajpera, pištolje i sanduke s municijom. Oružje je kasnije prebačeno u tržni centar „Kotobanja“ Ljubiše Buhe Čumeta.

http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-01-04-2010/resena-misterija

Ево данас га неки другари помињу
...
U toku protesta 5. oktobra 2000. iz policijske stanice Stari grad nestala je veća količina naoružanja. O nestalom oružju govorili su svedoci saradnici na suđenju članovima „zemunskog klana“. Tako je Dejan Milenković u iskazu 23. novembra 2006. u Specijalnom sudu naveo da je 6. oktobra 2000, po naređenju Ljubiše Buhe Čumeta, došao u Skupštinu grada i u prisustvu Čedomira Jovanovića, čiji su telohranitelji pomagali pri utovaru, uzeli od 50 do 60 „kalašnjikova“, od 10 do 15 puškomitraljeza (PKT), „zolje“, 10 snajpera, pištolje i sanduke s municijom. Oružje je kasnije prebačeno u tržni centar „Kotobanja“ Ljubiše Buhe Čumeta.

http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-01-04-2010/resena-misterija

Onaj nosio gajbice , a ovaj kalasnjikove

Back