Ne, nisam. To si ti upravo ti učinio.
Ja savršeno dobro znam šta je JOVANENAD-ov stav; preko njega sam se i upoznao sa problemima i razmišljanjima Đorđa Jankovića, a i tražio da se oglasi na forumu.
Ti si pokušao da totalno izokreneš naopačke njegove reči kao da tvrdi da je Dj. Janković
samo malo loše datovao, a što naravno, nije istina (pošto si pokušao da krivo tumačiš njegove reči, čak sam ti postavio drugi citat u kojem vrlo eksplicito kaže da
ne treba citirati Đorđa Jankovića i da
treba odbaciti sve što je pisao posle 1994. godine. Tvoja jedina taktika je bila da samo ignorišeš to i praviš se lud, odnosno da nastaviš da misliš da si u pravu, iako su ti tvrdnje vrlo očigledno, crno na belo, bile demantovane.
Upravo si ti pokušao predstaviti to kao ono što želiš, a ne što jeste. Podsetiću te, čak sam izdvojio 2 različita iskustva, dva učenika bivša Jankovića, koji su pisali na forumu. Iako su potpuno komplementarna jedan drugom, ti si okarakterisao jedan kao targetiranje i napad na Jankovića, a drugi sasvim suprotno. Sve ima tamo na temi, uključujući i tvoje potpuno kontradiktorne reakcije.
Izvinjavam se na malenom ekskursu (hajde, s obzirom da Jelena tvrdi da je bila prijatelj Đorđa Jankovića i iznosi razne neobične i kontroverzne tvrdnje i vezano za njega, i jeste povezano sa temom), ali morao sam da ovde odgovorim, zato što si napisao nešto što jednostavno nije tačno (i prilično je iznenađujuće da si, uprkos
tome što ti je tvrdnja potpuno nedvosmisleno bila pobijena,
opet isto sad učinio). Zašto to radiš, nejasno je.