Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kome je uopshte palo na pamet da otvori temu o njoj.....bbbrrrrr, pesma kazino je toliko niska i bezveze, ja bih se ubila da sam na njenom mestu. Nikad ne bih pevala takve stvari, ili se skidala poput nje,...........njene slike me uzasavaju....ne zanm mozda je nekom to cool, ali meni nije, definitivno!

Uff, ovo je jos poucnije, koliko sam zapamtila text : Napravi mi sina, pod svetlima kazina....Mozes misliti drugi deo pesme, znam da izvodi nesto na engleskom...
Da,kaze;I like the way you talking..walking..smokeing...Nesto od toga,nisam sigurna.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.....
U svakom slucaju,pesma je...:roll:..xm...:roll:..Ali priznajem,zaista ulazi u usi...Nije ni cudo,kada je pustaju toliko na TV-u....

ae sad kazi da nebi volela da imas tako bujne sise8)8)

Ako je bilo meni upuceno NE... Bar ne po toj ceni ugradnje silikona,
a i ovako na moje telo i ovako tanak struk i ne idu dinje...
(a ni njoj ne stoje...)

Uostalom ja ne zelim da muskarac pored mene gleda SAMO moje fizicke osobine i da me dozivljava kao sexualni objekat...
Jer ni ja to ne radim. ne kazem dragi skini gace prvo da te izmerim pa cemo onda da popricamo...
Posebno ne volim da je neka devojka ruzna glupa nezgodna bez dupeta i onda kao ugradi sestice i svi balave na nju kao joj al je dobra riba....

Ako je bilo meni upuceno NE... Bar ne po toj ceni ugradnje silikona,
a i ovako na moje telo i ovako tanak struk i ne idu dinje...
(a ni njoj ne stoje...)

Uostalom ja ne zelim da muskarac pored mene gleda SAMO moje fizicke osobine i da me dozivljava kao sexualni objekat...
Jer ni ja to ne radim. ne kazem dragi skini gace prvo da te izmerim pa cemo onda da popricamo...
Posebno ne volim da je neka devojka ruzna glupa nezgodna bez dupeta i onda kao ugradi sestice i svi balave na nju kao joj al je dobra riba....

daaaa izduvana prica kako niko ne gleda u ficiki izgled:roll:(zapravo ti ne gledas na fizicki izgled)ali ajde neka ti je
posto te muvam necu da te napadam8)

Back