Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lepo Vam je receno bez gluposti na ovoj temi. . .
Usput ljudi koji drze ovu temu "zivom" ste bas vi koji je "mrzite". . . Zato ako vec nemate sta reci bolje cutite pa da ova tema padne u zaborav gde joj je i mesto. . .

my.php

LoL LoL... Kad procitah ono za pesmu... Aaaa... Pa sta da kazem, moram malo ovim da se osvestim

Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm through your fucki** head!!!

Well, I love it and I hate it and I take it and feed it
I slay it and I fu*k it and I su*k it and I leave it

The new dead nation
There's no illusion to chase
And each ******* time I get that shot in my face
The new dead nation

HAhAhha... Sad je bolje. Ma nemam komentara za ovu zensku. Ma kakvu zensku, ona nije covek. Ona je plasticna kao lutka. A tekstovi su fuckin' neverovatni. Bravo za te sto ih pisu. Nisam u zivotu cula vece talente. Svaka im cast. Umeju da nasmeju ljude.
A muzika... pa ja mislim da tu nema sta da se kaze, sve je vec receno. Turbo folk.

Sedmi rođendan beogradskog splava "Ambis"

Šta drugo - narodnjaci do zore!
Zvezda večeri: Ana Kokić u zelenoj haljini
Utisak večeri: Kad ne potonusmo...!
Ocena: ?
Opasni momci u tesnim majicama i šljaštećim sakoima, prekvarcovane devojke (i devojčice) u (pre)kratkim majicama i još kraćim suknjicama, nekoliko tip-top namontiranih estradnih ličnosti, plesačice u tangicama i (citiramo di-džeja): "Ambise, srećan ti rođendan, Ambiseee!!!" Za neupućene, "Ambis" je splav u Beogradu, kod Sajma, a prošle srede proslavio je sedmi rođendan. Žurka je više nego uspela - "Ambis" je bio krcat, a među poznatima najpoznatija je bila Jelena Karleuša, koja je u VIP separeu sedela sa drugaricama, pila "energetski alkohol". A onda je i zađuskala na Cecinu pesmu "Idealno loša", pokazujući sve vreme prstom na sebe! U separeu pored, mirno je sedela Goga Sekulić ispijajući šampanjac. Ona nije bila na visokim potpeticama jer je nedavno skinula gips sa noge. Ana Kokić veče je započela hitovima Zane i Tajči i to je bilo sve od zabavnjaka.

scenazd9.jpg

u bogte....ovde lici na AZISA...:lol::lol::lol:

Na njenom licu nema nista lepo i privlacno kao i na telu...
Garderoba je ocaj...
Inteligencija na zavidnom nivou...
Ponasanje takodje...
Pevanje ostavimo bez komentara kao i njen glas kao i osobe koje je slusaju.
(vecina vas vec zna sta sam pisala za Paris i ljude koji je podrzavaju e isto to mislim i o Jeci i njenim slusaocima... Al eto da ne vredjam iznova i iznova...)

Back