Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
xaxaxa..momak bas si duhovit..aj oladi..ti i tvoj milutin a jeci ti mos da punes samo u guzicu..nikad neces imati njeno mjesto,niti mozes imati to sto ona ima ..bar ne na takav nacin na koji je ona to postigla..

Svaku normalnu osobu bilo bi sramota da "postigne to sto je ona postigla", na takav nacin.
A nisam upucena, sta je to ona postigla? :think:

Taman ova tema padne lepo na 1500. stranu, tamo gde joj je i mesto i opet se nadje neko da je digne na vrh. Zbog cega li vam je toliko zanimljiva? :huh:
E, da samo jos ovo da dodam: Sve dok obracate paznju njoj je super, a zabole nju uvo ko je voli, a ko mrzi, zato je jednostavno IGNORISITE. :cool:

Poslednja izmena:
pa postigla je to da je vecina cula za nju..koliko ja znam ona je vasa zvijezda vi treba njome da se ponosite..vi ste je htjeli id pocetka na estradu!!

Dobro necemo sad vasi nasi, sve je to isti turbo-folk sljam koji ne zna za granice.
Zaprepascujuce ali istinito da su nasi folkeri popularniji van granica Srbije nego u samoj njoj. To je i sama Krpeljusa priznaje, najsladje joj je kad odradi koitus sa pecenim volom u Garmis Patenkirhenu, Klagenfurtu ili Varazdinu, jednostavno lova vrti gde vibrator nece. :hahaha::rotf::hahaha::hahaha:

a sta ja ako to volim da slusam ja nisam normalna??pa onda ste vi svi ludi sto ste dozvolili da se onda takva muzika uopste i pojavi..vi ste svi tome doprinjeli..

Nema to veze sa (ne)normalnoscu. Svakako je zbog neinformisanosti, nemanja sopstvenog ukusa (ta muzika je nametnuta sirokim narodnim masama) i nezainteresovanoscu da se otkrije neka druga vrsta muzike (da li si to probala eeeventualno)?

Dakle, problem (nevezano samo za turbo folk, tu spadaju i nacionalizam, sovinizam, ksenofobija itd, premda i te stvari Rambo Amadeus stavlja u isti kos sa turbo folkom - sagorevanjem naroda) je prouzrokovan limitiranim granicama (zaglupljenih) konzumenata koji gledaju na stvari jako povrsno, vode se nametnutim trendovima, bez zelje da otkriju nesto novo, kvalitetno (sto "mozda" nametacima sunda i kica ne bi donosilo profit, eto cake).

Voleo bih da posle ovog posta odes i skines diskografiju Nick Cave-a ili David Bowie-a, ali sve nesto mislim da se to nece desiti.

INSOMNIIIIIAAAAA *rukeuvis*

Nema to veze sa (ne)normalnoscu. Svakako je zbog neinformisanosti, nemanja sopstvenog ukusa (ta muzika je nametnuta sirokim narodnim masama) i nezainteresovanoscu da se otkrije neka druga vrsta muzike (da li si to probala eeeventualno)?

this.

a ostalo je tinejdzersko ubijanje vremena raspravama sa temom 'moja muzika je bolja od tvoje'...
ako volis da djuskas uz Insomniu,kul,niko ti nece smetati...

Back