Jelena Karleusa priznala da je *****

Ништа ме више не чуди...
Поједини грађани су (да ли неозбиљно или озбиљно) имали идеје како би Џена Џејмисон требало да буде Председница Србије.
Данас видим и да неки дају "пуну подршку за политички ангажман Јелене Карлеуше".
Куд плови овај брод и у ком правцу иде ово друштво...страшно...
Мада колико сам чуо госпођа Џејмисон је доста начитанија и образованија од скандал-мајстора Јелене Карлеуше, па ми чак овај први предлог, веровали или не, делује смисленији.
А и то што је страна држављанка, лако се да средити...не би била ни прва ни последња особа из иностранства која је добила српски пасош.

Хеботе, шта су Срби доживели? Да им ћерка бившег министра соли памет ;) ,,, нисам сигуран да ли је био министар ... али знам да му ћерка није била нико и ништа док он то није постао

stvarno je dno, ali to ovde vole ljudi, nema sta namece se, ko moze ovaj horor da mi namece, kakvi smo to slusamo i to gledamo, to se prodaje ....to je nase ogledalo
Претерујеш. Рецимо, окупи 20 хиљада на концерту. Нека има још 100 хиљада једнако загрејаних, и нека је укупно око пола милиона таквих али млаких, То је тек 7% становништва. БД је на хипдрому окупило далеко више него ЈК икада!

Претерујеш. Рецимо, окупи 20 хиљада на концерту. Нека има још 100 хиљада једнако загрејаних, и нека је укупно око пола милиона таквих али млаких, То је тек 7% становништва. БД је на хипдрому окупило далеко више него ЈК икада!

Па ова сподоба која пише за Курир је сама рекла да је концерт био промашај

Back