Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.038
Strasno sta se radi.Zar se ovako postupa sa umetnicima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strasno sta se radi.Zar se ovako postupa sa umetnicima![]()
Jeca umetnica to nije zaslužilaStrasno sta se radi.
Тошин бунарJeca umetnica to nije zaslužila![]()
Možda bude blizu ekonomskogТошин бунар![]()
Više je ona olupala jaja zadnjicom, nego o tiganj.I nijedno jaje u glavu, sramota!
Trebao je da se pojavi Vucic kako bi narod shvatio da ovo cudoviste vec 30 godina zavija po binama
ko oživela lutka na naduvavanje
Dao Bog i Jeleni da doživi to!Jedan je Čola, i nastupio prošle godine u mom gradu od 20.30, kao svaki normalan svet-na našim Raškim Duhovnim Svečanostima.
Sretoh se na ulici sa svojim svetom večeras: "Idemo li sutra na koncert?Javi se, sestro, najbolja si!(Po ugledu na reakcije za Čolin nastup.)!"
Koncert Sergeja Četkovića počinje sutra u 22. Malo prekasno za moj ukus. Čola se neće nikad ponoviti-za Čolu sam skakutala, grad me je čitav zapamtio, izgleda, mada nisam zapamtila svoj grad respektivno- smejao mi se čak, ali jednom se sluša Čola-BRIGA ME!-to je neka sasvim posebna priča!
Ostavite Jelenu...
Ona samo može da sanja to koliko npr. ja-volim Zdravka!
Volim i nju, ali... samo može da sanja da joj se sutradan kaso staroj bakuti obradujemo na taj način. Ja joj to želim. Zdravko-Čolić-sudbinu!
Evo raspitao sam se, možda saznamo iz prve ruke.
E kad i karleusa ima svoje botove onda je doslo krajnje vremeJelena mi nije kriva ni zalužna jer ovako kasno nisam još zapspala. Čak mi je dobar drug u nemirnim noćima.
E kad i karleusa ima svoje botove onda je doslo krajnje vreme
Bre, bre... Pa ja uopšte nisam ispratio da je tako lepo bilo u Loznici!Nezadovoljstvo u narodu raste prema rezimu i njihovim pristalicama tako da je ovo jos jedan pokazatelj
kako ce Caciji prolaziti u narednom periodu
Rečnik i stav mafijaške drolje iz dvedesetih. Nije evoluirala od tog vremena.