JELENA KARLEUSA CE SE POLJUBITI SA ZENOM

• Začetnik teme Začetnik teme SNEJP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Courtney:
Keeper:
Courtney:
. . .:
Ako hoce ja cu skinuti gace pa da me poljubi u zadnji deo moga tela ili sto bi neko rekao tamo gde Sunce nesia.
NE SIJA! Odvojeno i sa J!!! :x Kako volim da te ispravljam,cudo jedno... :lol: ali,samo zato sto si ti tako dobar,pa se ne ljutis :D

Courtney = VUKSANKA KARADZIC :roll:
:shock: :shock: :shock: Jao,Keeper...Crni Kepeer... :shock:

...... ko ti kriv kad se igras Vuka Karadzica :wink:

Courtney:
. . .:
Ako hoce ja cu skinuti gace pa da me poljubi u zadnji deo moga tela ili sto bi neko rekao tamo gde Sunce nesia.
NE SIJA! Odvojeno i sa J!!! :x Kako volim da te ispravljam,cudo jedno... :lol: ali,samo zato sto si ti tako dobar,pa se ne ljutis :D
Gde si mi bila celog skolovanja mog. . . Sad si nasla da se pojavis kad vise nemam srpski. . . :cry: Tugo mooja. . . :cry:
A sto bi se ljutio, vec 20 god. me ispravljaju kako govorim tako da sam se navikao pa mi nesmeta.
Inace bas u nedelju posle ANL-a drug me je ucio glagolima i imenicama jer sam nesto odvalio pa da me ispravi, ili je bilo tako nesto :?

. . .:
Courtney:
Chan Shaolin Si:
Courtney:
. . .:

na greskama se uci.
Ovaj ne :lol:
Bas ti hvala na lepim recima. Mislim daj. . . :( Nisam valjda toliki supak :cry: :cry:
jesi

Spini:
. . .:
Courtney:
Chan Shaolin Si:
Courtney:
. . .:

na greskama se uci.
Ovaj ne :lol:
Bas ti hvala na lepim recima. Mislim daj. . . :( Nisam valjda toliki supak :cry: :cry:
jesi
Ej! :x Samo ja imam pravo njega da ispravljam i vredjam jer on zna da ja se ja salim i da ja njega volem :wink: :lol:

Nocturna:
Führer.:
Ivana '8...:
Njena stvar, neka se ljubi s kim hoce. A i zar vi nemate o cemu da raspravljate, nego o Karleusi??? Stvarno sam razocarana... Da joj mama i tata nisu poznate face, ona bi sad radila u gradskoj cistoci.
Ej nemoj da vredjas gradsku (ne)cistocu! :lol: :lol: :wink:
...koja kvasi ulice, umesto da ih pere... :roll:

... ta valjda oni bolje znaju :shock:

bolje nego da se tuku
facepalm.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back