- Poruka
- 13.940
Nema novosti o njenoj novoj kućici od 4 miliona dolara?
Da nije odustala od toga s obzirom da ništa nije osvojila 3 godine?
Nestaje joj kinte 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema novosti o njenoj novoj kućici od 4 miliona dolara?Da nije odustala od toga s obzirom da ništa nije osvojila 3 godine?
Nestaje joj kinte
![]()

Hahaha, postoji li neko naš da ga voliš, života ti?![]()
Volim i Serenu Možda je našla dečka![]()
Nije neka riba,ali je lijepo gradjena tako da moze joj se da mijenja momke cesto i ja da mi moze biti bi bio sa njom,ovo gledanje je velika privilegija.

To je jedina nagrada koju može da dobijehttp://www.kurir-info.rs/najsimpati...adu-i-pre-mastersa-u-istanbulu-clanak-1046837
Srpska teniserka Jelena Janković, dobila je nagradu pred WTA Masters u Istanbulu, pošto je od osoblja proglašena za najsimpatičniju igračicu na Turu.![]()

To je jedina nagrada koju može da dobije![]()

On kad je prati, bar ima na kome da izbaci negativnu energiju koju nakupi u toku meca...
Tvrdim da joj to nekad zaista pomogne... 

ahahahhaahhahaahhahaDanas je baš odrala kolena, al na sreću, od tog momenta je zaigrala mnogo bolje
![]()

ahahahahahahaha,tek sad vidim ovaj postNije neka riba,ali je lijepo gradjena tako da moze joj se da mijenja momke cesto i ja da mi moze biti bi bio sa njom,ovo gledanje je velika privilegija.

Desava seahahahahahahahahaha vala i ja!![]()
![]()
... kako li nam je samo promaklo![]()