Jelena Jankovic

Steta sto ispade Jeca, al' mozda i bolje, da se spremi za RG. Ocekujem titulu. :D

Daj Boze, mnogo bih volela da osvoji RG:D
Volela bih i da Nole osvoji RG, ali realno slabe su sanse u kakvoj je sad formi
sad.gif

Poslednja izmena:
Posle eliminacije na WTA turniru u Madridu od francuske teniserke Aravan Rezai, najbolja srpska igračica Jelena Janković uputila je niz kritika na račun igre protivnice, poput komentara da ni ona sama ne zna gde će da završi loptica koju udari.

Ni Rezai joj nije ostala dužna. Čak šta, Francuskinja je otišla i korak dalje.

"Jelena je pokušala da me zaplaši ali se ja nisam dala. Može ona da priča šta hoće, ja sam ta koja je u tom meču pobedila. Bila je nervozna i van terena nije simpatična. Ipak, poštujem je kao teniserku", rekla je Rezai.

Francuska teniserka je svojevremeno na pitanje ko joj je najmanje simpatičan u svetu tenisa rekla da su to Marion Bartoli i Jelena Janković.

Posle eliminacije na WTA turniru u Madridu od francuske teniserke Aravan Rezai, najbolja srpska igračica Jelena Janković uputila je niz kritika na račun igre protivnice, poput komentara da ni ona sama ne zna gde će da završi loptica koju udari.

"Jelena je pokušala da me zaplaši ali se ja nisam dala. Može ona da priča šta hoće, ja sam ta koja je u tom meču pobedila. Bila je nervozna i van terena nije simpatična. Ipak, poštujem je kao teniserku", rekla je Rezai.

Francuska teniserka je svojevremeno na pitanje ko joj je najmanje simpatičan u svetu tenisa rekla da su to Marion Bartoli i Jelena Janković.

Ko je sisa, mada tako ne moze da kaze posle dva odigrana meca sa JJ . To bi bilo ko kada bih ja rekao da je Tadic idiot od coveka , neznajuci nista o njemu :roll:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Stevee, od sada uvek da naglasiš da je Jelenina protivnica izuzetno opasna igračica i da teško Jelena može da je pobedi. Pa ako Jelena osvoji RG, častim te :D

:lol: :hahaha:

Khm khm

Kaia Kanepi vrlo opasna igracica, i cisto sumnjam u njenu pobedu .... Mozda ako ova polomi oba kolena pa je pobedi ovako Jeleni ostaje samo da skupi reket i krene Srbiji :aha:

Ja se malo vise plasim za Anu, igra protiv Klejbanove :roll:

Back