Jelašić: Izlazak iz krize tek 2011.

"Finansijski sistem nije ugrožen"
9. oktobar 2008. | 15:41 -> 21:17 | Izvor: B92, Beta, Tanjug
Beograd -- Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić izjavio je da finansijski sistem Srbije nije ugrožen zbog svetske finansijske krize.

Vlada: Kriza ne ugrožava Srbiju

Vlada Srbije zaključila je da za sada kriza na svetskom finansijskom trzištu ne ugrožava Srbiju, kazao je ministar poljoprivrede Saša Dragin.

"Pratimo stanje na svetskom finansijskom tržištu i možemo da kažemo da Srbija za sada nije ugrožena", kazao je on na konferenciji za novinare nakon sednice Vlade.

komendija

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=10&dd=09&nav_category=9

nek se otpusti dve trecine neradnika po opstinama, javnim i drzavnim ustanovama i plate smanje tako da je najveca plata u Srbiji u ovoj krizi 50 hiljada dinara...odmah ce se olaksati budzet...poveca drzavna proizvodnja, ukinu carine i poveca izvoz robe

podrzavam tvoj predlog

al znas kako on je u praksi neostvariv tj moze se ostvariti samo ako prethodno smenimo demokrate i glasamo za radikale - pa da radikali sve to isteraju napolje

ovako demokrate ne mogu da odpuste svoje stranacke pione koje su pozaposljavali po opstinama jer bi izgubili izbore i mi smo kao drzava svi grupno taoci ovih neradnika parazita i stranackih smradova.

podrzavam tvoj predlog

al znas kako on je u praksi neostvariv tj moze se ostvariti samo ako prethodno smenimo demokrate i glasamo za radikale - pa da radikali sve to isteraju napolje

ovako demokrate ne mogu da odpuste svoje stranacke pione koje su pozaposljavali po opstinama jer bi izgubili izbore i mi smo kao drzava svi grupno taoci ovih neradnika parazita i stranackih smradova.

nece oni da otpustaju svoju rodbinu i partijske drugove tihi, vec ce da povecavaju poreze i reketa i sarane ekonomiju pre nego bilo sta drugo.
i sam pises/izvestavas o tome

podrzavam tvoj predlog

Slusaj, ne mozes to bas vezivati tako za ovu ili onu partiju, svasta bih ti mogao ispricate za radikale u ovdasnjoj jedinici lokalne samouprave... Ne moze se to generalizovati. :)

nece oni da otpustaju svoju rodbinu i partijske drugove tihi, vec ce da povecavaju poreze i reketa i sarane ekonomiju pre nego bilo sta drugo.

i posto su istrosene strane investicije, troskovi povecani do neba, kamate uskoro neotplative dok privreda polako prelazi na onaj svet, pare od emigracije vise nece biti dovoljne i dalji nameti na gradjane i privredu ce neizostavno dovesti do bankrota drzave a onda revolta.

sto ce reci, srbija ide ka masovnim neredima i velikim promenama. pitanje je samo kad, koliko je ubedljiva propaganda rezimskih medija da odrzi ovaj status gde narod misli da je neko drugi kriv.

tacno tako. ja kazem da je brajanov preldog dobar ali u praksi neostvariv jer bi demokrate ako bi krenule to da sprovode izgubile vlast - a oni vole vlast vise i od tate i od mame z:D

drugo problem srbije i njenog bankrota je u tome sto se od 2000te do danas u srbiji namnozilo mnogo budzetskih parazita. enormno mnogo.

a svi znamo sta se desava sa organizmom kad ga nadvladaju paraziti - on odumire i propada..

ista stvar se desava danas i sa srbijom.

moramo se resiti parazita ako hocemo da drzava ozdravi

Slusaj, ne mozes to bas vezivati tako za ovu ili onu partiju, svasta bih ti mogao ispricate za radikale u ovdasnjoj jedinici lokalne samouprave... Ne moze se to generalizovati. :)

tacno je i da radikali uvaljuju svoje, svi manje vise to rade, al sad je dosla voda do poda i mora da se isteruju ti paraziti sa budzeta.

kako ?

ko to moze da uradi ako znamo da je 90% tih parazita na budzetu pripadnici demokratskih stranaka i da su se ogromna vecina njih tu uvalili posle 2000te na konto svojeg clanstva u stranci?

samo moze to da rascisti konkurentska stranka. ne postoji drugo resenje.

Back