Jel znate instagram stranice osoba koje prave parfem po želji

Mislim da imas negde u Balkanskoj takvu varijantu kao i u DeltaCity ( mislim da je stand u prizemlju ). Dodjes licno i nema lazi,nema prevare. Preko instagrama sam se par puta prevarila i vise nikad. Verujem da ima i postenih preprodavaca tu,ali kriju se ispod vecine prevaranata:)
Kako to mislis prevarila? Napravili ti miris a da ne sliči onom koji si htela ?

Kako to mislis prevarila? Napravili ti miris a da ne sliči onom koji si htela ?
Preko instagrama nisam kupovala varijantu da ja biram note i sadrzinu parfema. Narucila sam dizajnerski parfem a dobila sam secernu vodicu. Od tog momenta, nista vise preko drustvenih mreza. Jednom kad se opeces, dosta je :) A verujem da je mnogo bolja varijanta da odes kod proverenih ljudi i radnji, pa da na licu mesta izaberes i izmiksas sta ti se svidja i prija :whistling:

Preko instagrama nisam kupovala varijantu da ja biram note i sadrzinu parfema. Narucila sam dizajnerski parfem a dobila sam secernu vodicu. Od tog momenta, nista vise preko drustvenih mreza. Jednom kad se opeces, dosta je :) A verujem da je mnogo bolja varijanta da odes kod proverenih ljudi i radnji, pa da na licu mesta izaberes i izmiksas sta ti se svidja i prija :whistling:
A Jel bi bilo glupo da im donesem odredjene vlazne maramice jer mi se svidja njihov miris i kazem e ovakav parfem hocu?msm kako oni mogu znati koje note mirisne sadrze bas te vlazne maramice

A Jel bi bilo glupo da im donesem odredjene vlazne maramice jer mi se svidja njihov miris i kazem e ovakav parfem hocu?msm kako oni mogu znati koje note mirisne sadrze bas te vlazne maramice
Ne bi bilo glupo. Blize bi im docarala sta zelis. Na osnovu toga mogu da ti ponude vise varijanti mirisa na tu temu ako bas ne mogu da pogode tako nesto.

Back