Jel zna neko neki sajt za besplatno skidanje muzike.....

Ljudi skinula sam taj Dc++ program, po vasoj preporuci i sada ne zanam kako se taj program koristi. Kako da skinem odredjenu pesmu koju hocu. Mislim sta sada da radim sa njim? Molim vas pomozite :worth:

Taj program koriste valjda samo korisnici kablovskog interneta, ali nisam siguran. Ja imam ADSL, pa mogu da ti objasnim kako da koristis Limewire. To je program sa slicnom namenom i vrlo efikasno mozes da nadjes skoro bilo koju pesmu.....
Skini taj program i instaliraj ga. Ali moras da imas instaliran Java servis, nebitno koja verzija.
Pokrenes program i pitace te da odredis foldere gde da se cuvaju fajlovi. Kada to namestis, onda samo odes na File/Connect. Kad se konektuje na mrezu ides u opciju Search u okviru koje mozes da pretrazujes pesme, filmove itd. Ali vodi racuna kada skidas neku pesmu.....nisu bas svi prikazani fajlovi to sto trazis....

Imaš besplatno skidanje muzike, filmova, igrica i kompjuterskih programa na sajtu koji se zove Internet Vampir. Dobra stvar kod njih je što možeš da naručiš bilo šta što te interesuje za besplatan download, ali loše je to što izgleda ne ljube domaću muziku i filmove. Ali OK, makar te domaće stvari možeš kupiti na svakom ćošku za 100 dinkića. Ipak, dobri su ako te interesuju neki rariteti i matore stvari koje ne možeš nigde da nađeš. Meni su pronašli igricu koju sam jurio od 2000-te.

Imaš besplatno skidanje muzike, filmova, igrica i kompjuterskih programa na sajtu koji se zove Internet Vampir. Dobra stvar kod njih je što možeš da naručiš bilo šta što te interesuje za besplatan download, ali loše je to što izgleda ne ljube domaću muziku i filmove. Ali OK, makar te domaće stvari možeš kupiti na svakom ćošku za 100 dinkića. Ipak, dobri su ako te interesuju neki rariteti i matore stvari koje ne možeš nigde da nađeš. Meni su pronašli igricu koju sam jurio od 2000-te.

Pocepao sam se kad sam ukucao reč za pretragu, a umesto rezultata ispao natpis "Sto mu gromova, izgleda da to nemamo!" :hahaha:

Back