DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
hm, tacno je da deca sve ranije sada stupaju u sexualne odnose... koliko je to dobro, ne znam bas... :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvojoj drugarici ne treba brosura... njoj trebaju batine...Crazy_creature:Ma to je lichni izbor svakoga... ali mislim, ovo je preterivanje... Neka vrsta fuxo-nimfomanki... :? Imam ortakinju koja je '88. i vec je zaradila hlamidiju jer ne koristi nikakvu zashtitu... (a posao obavlja sa par njih...)Eto, tipichan primer gde treba jedna broshura da stupi na scenu!
Ali otvorite temu o broshurama, pa tada mozhemo da razglabamo.
![]()
ironija ili ne, njoj trebaju batine... mada je i za to sada kasno...Crazy_creature:Ono je bila ironija, btw. :wink: :?
Za nju je vec kasno...Btw, isto je iz Kragujevca, i valjda ide u istu shkolu sa devojkom koja je snimana sa dechkom... katastrofa.
![]()
Crazy_creature:Ono je bila ironija, btw. :wink: :?
Za nju je vec kasno...Btw, isto je iz Kragujevca, i valjda ide u istu shkolu sa devojkom koja je snimana sa dechkom... katastrofa.
![]()
Sta je biloCrazy_creature:Vau. :shock:
'ajde sad malo da polemishemo o mom polu... :shock:
Posle svega toga u Kuriru, i shto je bilo na TV-u, mi smo dobili broshure o polno prenosivim bolestima.Ono, kao, u sluchaju da nama padne na pamet da snimamo tako neshto, makar da koristimo kontracepciju. Bravo mi!
![]()
![]()
Ih, nishta se silom ne postize!!!DJ_MaRe:Tvojoj drugarici ne treba brosura... njoj trebaju batine...Crazy_creature:Ma to je lichni izbor svakoga... ali mislim, ovo je preterivanje... Neka vrsta fuxo-nimfomanki... :? Imam ortakinju koja je '88. i vec je zaradila hlamidiju jer ne koristi nikakvu zashtitu... (a posao obavlja sa par njih...)Eto, tipichan primer gde treba jedna broshura da stupi na scenu!
Ali otvorite temu o broshurama, pa tada mozhemo da razglabamo.
![]()
![]()
Uzbudjujem? :shock: :? Ne, ne... Ne znam ko se ovde vishe uzbudjuje. :shock: Anyway, stvarno nije ni vreme ni mesto da razglabamo o polovima... i taaako... :wink:Shinoda:Sta je bilo, sta se odmah uzbudjujes??? :?
Nisam bio siguran kog si pola, zar je to toliko necuveno da neko nije siguran...![]()
Za mene pola foruma misli da sam zensko!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DJ_MaRe:hm, tacno je da deca sve ranije sada stupaju u sexualne odnose... koliko je to dobro, ne znam bas... :?
OK!!!Peace!!! :wink:Crazy_creature:Uzbudjujem? :shock: :? Ne, ne... Ne znam ko se ovde vishe uzbudjuje. :shock: Anyway, stvarno nije ni vreme ni mesto da razglabamo o polovima... i taaako... :wink:Shinoda:Sta je bilo, sta se odmah uzbudjujes??? :?
Nisam bio siguran kog si pola, zar je to toliko necuveno da neko nije siguran...![]()
Za mene pola foruma misli da sam zensko!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()