Jel videste "decu"?

Ma to je lichni izbor svakoga... ali mislim, ovo je preterivanje... Neka vrsta fuxo-nimfomanki... :? Imam ortakinju koja je '88. i vec je zaradila hlamidiju jer ne koristi nikakvu zashtitu... (a posao obavlja sa par njih...) :roll: Eto, tipichan primer gde treba jedna broshura da stupi na scenu! :P Ali otvorite temu o broshurama, pa tada mozhemo da razglabamo. :lol:

Crazy_creature:
Ma to je lichni izbor svakoga... ali mislim, ovo je preterivanje... Neka vrsta fuxo-nimfomanki... :? Imam ortakinju koja je '88. i vec je zaradila hlamidiju jer ne koristi nikakvu zashtitu... (a posao obavlja sa par njih...) :roll: Eto, tipichan primer gde treba jedna broshura da stupi na scenu! :P Ali otvorite temu o broshurama, pa tada mozhemo da razglabamo. :lol:
Tvojoj drugarici ne treba brosura... njoj trebaju batine... :roll:

Crazy_creature:
Vau. :shock:
'ajde sad malo da polemishemo o mom polu... :shock:
Posle svega toga u Kuriru, i shto je bilo na TV-u, mi smo dobili broshure o polno prenosivim bolestima. :lol: Ono, kao, u sluchaju da nama padne na pamet da snimamo tako neshto, makar da koristimo kontracepciju. Bravo mi! :D :lol:
Sta je bilo :lol: , sta se odmah uzbudjujes??? :?
Nisam bio siguran kog si pola, zar je to toliko necuveno da neko nije siguran... :cry:
Za mene pola foruma misli da sam zensko!!! :lol: :lol: :lol: :cry: :P

DJ_MaRe:
Crazy_creature:
Tvojoj drugarici ne treba brosura... njoj trebaju batine... :roll:
Ih, nishta se silom ne postize!!! :D :wink:

Shinoda:
Nisam bio siguran kog si pola, zar je to toliko necuveno da neko nije siguran... :cry:
Uzbudjujem? :shock: :? Ne, ne... Ne znam ko se ovde vishe uzbudjuje. :shock: Anyway, stvarno nije ni vreme ni mesto da razglabamo o polovima... i taaako... :wink:

DJ_MaRe:
hm, tacno je da deca sve ranije sada stupaju u sexualne odnose... koliko je to dobro, ne znam bas... :?

ma strava je :roll: ... ovaj... pa bolje to nego da se tuku, biju, kolju... mada klinci i to rade. c c c..... shta cjesh. svet i ljudi su oduvek ishli iz krajnosti u krajnost, od potpune seksualne zatvorenosti pa onda do danashnje situacije. za nashe matorce je josh vazhilo 'nema sexa pre braka', meni ne bi padalo na pamet da se snimam, a evo danas maloletnici se piche ko matorci. sutra cje biti ko zna shta, a onda cje se odjednom sve vratiti na pochetak i u krug :) a masa generalno necje skontati da ide srednjim putem.

Crazy_creature:
Shinoda:
Uzbudjujem? :shock: :? Ne, ne... Ne znam ko se ovde vishe uzbudjuje. :shock: Anyway, stvarno nije ni vreme ni mesto da razglabamo o polovima... i taaako... :wink:
OK!!!Peace!!! :wink:

Back