Jel vas ima tu koji mislite da zivite u pogresnom vremenu

morphea:
mozhda chak i zhivim u pogreshnom vremenu, ...stil , muzika, interesovanja
potrebni su mi boemi, srecjom sam nashla nekolicinu ludaka:)..potrebni su mi hipici, kad gledash njihove vedre i bolje strane..srecjom sam nashla nekolicinu ludaka:)
zhalim shto nisam u tom vremenu, bilo bi bolje...valjda
sada je sve iskvareno, retko su ljudi iskreni chak i sa sobom samima

Ja mislim da je zlobe i iskvarenosti uvijek bilo, i kada pogledate kroz knjige vidjecete da, nezavisno koliko je godina ili vijekova proslo od kad je ona napisana, pisac naglasava kako su ljudi krenuli po zlu tragu, ili nesto tipa ''sto se danas desava nije postojala u vremenu nasih predaka'' i sl. Poenta je da se ljudi uvijek zale na ono sto imaju smatrajuci da je '' ono '' tamo dragocjenije od ''ovoga'' ovdje... pf...

AlyonA:
Vama da padne meteor na glavu,zakljucili biste da je to dobro iskustvo,..
Kul! :D

Ček, ček.. ako bi nam meteror kojim slučajem pao na glavu, verovatno ne bi preživeli. No, ako bi se to kojim čudom desilo bilo bi to iskustvo, možda vrlo koristno u smislu da smo shvatili koliko je život nesiguran i tako to...možda bi život više cenili.

Iskustvo ovom preživelom jeste dobro.

Znači - kul (:

LPhoklica:
Ček, ček.. ako bi nam meteror kojim slučajem pao na glavu, verovatno ne bi preživeli. No, ako bi se to kojim čudom desilo bilo bi to iskustvo, možda vrlo koristno u smislu da smo shvatili koliko je život nesiguran i tako to...možda bi život više cenili.

Iskustvo ovom preživelom jeste dobro.

Znači - kul (:

ma i meni sve to izgleda tako lepo ovako, ali da se stvarno desi... ne bih se smejala i radovala.:shock: :lol:

Back