Pogresna muzika,pogresni stilovi oblecanje,izgleda da je sve pre bilo zdravije,cistije,originalnije.......
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primer: Ovde kod mene u Norveskojnapravili emisiju slichnu Big Brother-u.Samo shto su ovde tinejdzeri koji imaju 17-18 godina.I ima ih dovoljno za jedan razred i svi su zatvoreni u dvorishte jedne shkole iz pedesetih,znachi sve je isto kao u pedesetim,odelo,hrana,ponashanje,nastavnici su strogi...ma sve je isto,nista ne smeju da imaju sa sobom iz 2005 dok su tamo 4 nedelje.Da vidih kako su posle tri dana provedena tu odmah napustili nekoliko njih,nisu izdrzali mentalno.hehGirl next door:slazem se sa MC-om.
kako mi mozaemo da znamo sta ej stvarno bilo pre? a ako smo, kojim slucajem, ziveli tada , mozda sada samo idealizujemo stvari.
i ja sam za to ali nisam nishta napisao jer da ne ispadnem da okretjem temu na opachke,ali bih rado ziveo 10 godina unapred,znachi godina 2015.POP Mare:Meni je ok ovo "vreme" gde sam sad, mad mogao bih da zivim malo kasnije tj. u buducnosti
Master_Chief:i ja sam za to ali nisam nishta napisao jer da ne ispadnem da okretjem temu na opachke,ali bih rado ziveo 10 godina unapred,znachi godina 2015.
Master_Chief:nije valjda da si ti od onih koji misle da je nekad sve bilo mnogo bolje?
Pa da je chovek josh uvek ziv i dan danas bi super bilo,verovatno josh bolje.Keeper:reche onaj koji na avataru drzhi Druga Kitu ;p
pa vama shto ste dole nije dobro i pozeleli bi ste da zivite u Titovo vreme.Zar ne?Keeper:a pazi ti to... i dan danas bi super bilo mozhda josh i bolje. kao da je sad dobro
sachuvaj me manitu.
Kad_LupimLupim:Ovo veze nema sa tinejdzerima nego sa politikom.
anarhija je chisto s®anjeKeeper:ja jok.
dole apsolutizam, dole komunizam, dole.... ma sve u *****. zhivela anarhija.
i bash me briga koje je vreme. za anarhiju je uvek pravo (:
Meni je moj drug DJ iskreno odgovorio da sam neodrastao, nedorastao kako hocete, tako da je ovaj Petar Pan odlucio da josh dangubi u ovoj Zemlji NedodjijiKeeper:ti imash veze sa tinejdzerima koliko i politika zato cjuti ;p
sofffy:ja san rodjena u pogresno vrime... mislin da bi u `70. bilo bolje i lipse,ali za mene je srednji viijek i onaj barokni raskos...