naravno da će te boleti sinko jer prostata oće da pukne...od silne municije koja čeka da bude ispaljena(a ne da joj se)![]()
brate znam ja to ... i iz prakse a i iz neke logike ...da ne kazem nauke o organizmu

naravno da će te boleti sinko jer prostata oće da pukne...od silne municije koja čeka da bude ispaljena(a ne da joj se)![]()
brate znam ja to ... i iz prakse a i iz neke logike ...da ne kazem nauke o organizmu... al mi trebaju jebeni glasovi .... samo da pokazem jednom pametnjakovicu koga ne boli i misli da ga ja farbam ....
Čoveče, ovo je jedna od onih tema na kojima se najjasnije pokaže ko je koliko suetan i nesiguran i neiskusan i td.
trebas znati gde je dugme
onda svaka da![]()
a svakoj je dugme na drugom mestu?
![]()
Nego, a što je ovo muška tema? Vi ne znate da i žene boli "donji stomak" ako nisu "zadovoljene"? Pa sad sam besna! Kako ste egocentični, ništa ne znate, samo jajajajjajaja jbl vas jaja.![]()
moj muž kazao da mu se to desilo
pa smo zato prvog januara u 8 ujutru
trčali po panadol extra u apoteku
pa ne razumem
kako gde
u sobi za novogodišnju noć
Pa reci slobodno. Ionako se nećeš oženiti ovde. Ovde su svi emancipovani. Kome treba ta farsa od braka.
Meni su muskarci redovno govorili da ako im riba 'ne da' ona stvar ih 'jako boli'Vatas se sa ribom par sati ,izlozi te ko majmuna i na kraju ti ne da ... Krenes gajbi ili gde vec ... i ... Jel te boli "donji stomak" ???
Meni su muskarci redovno govorili da ako im riba 'ne da' ona stvar ih 'jako boli'
a ja onda pitam a ako ti ga izdrqa?a oni kao pa 'da, ne..ovaj' ustvari oni bi sex
a ne desanku to je fora! na koju uvek 'sankaju' naivne devojke![]()
Nego, a što je ovo muška tema? Vi ne znate da i žene boli "donji stomak" ako nisu "zadovoljene"? Pa sad sam besna! Kako ste egocentični, ništa ne znate, samo jajajajjajaja jbl vas jaja.![]()
Vatas se sa ribom par sati ,izlozi te ko majmuna i na kraju ti ne da ...
Krenes gajbi ili gde vec ... i ... Jel te boli "donji stomak" ??? ( Naravno ne mislim da boli ko da te neko izbo nozem,nego ono ... boli
)
Krenes gajbi ili gde vec ... i ... Jel te boli "donji stomak" ??? ( Naravno ne mislim da boli ko da te neko izbo nozem,nego ono ... boli
)
)
meni se to jos nije desavalo ali mojim zenskama
napalim gii onda mi se prispava
i pravim se lud jedna pocela da luditedo da dobijem
batine na kraj kaze boli gu i da sam idiot i na kraj me ustipi
za mr.mistera![]()
meni se to jos nije desavalo ali mojim zenskama
napalim gii onda mi se prispava
i pravim se lud jedna pocela da luditedo da dobijem
batine na kraj kaze boli gu i da sam idiot i na kraj me ustipi
za mr.mistera![]()
a i ne razumem te devojke
sto ne pomognu decku kad ima erekciju