Jel vas blam što ste takvi kakvi ste?

мене је често срамота од ових других што их ништа није срамота.

гледам прецедника што лупа на ТВ-у, ја сам у стану никог нема, осврћем се, стварно никог поред мене, а мене срамота, срамота, у земљу да пропаднем, као да ја лупам на ТВ-у пред целом нацијом, а не Он !!!

z:cry:

Sto to radis sebi? Nisi jedini, ima nas toliko :)

Ne znam, jednostavno znam da je lose ali tako naidje lavina kad sve kritikujem u sebi i mislim da sve pogresno radim i nista sto sam uradio nije dovoljno dobro kako bi trebalo da bude i traljavo polovicno iako je sve odradjeno.

Podsvest me bombarduje necim iz oroslosti sto sam pravio pogresne izbore i gluposti te se setim neku situaciju detelj kad me je bio blam tog glupog ishitrenog poteza da me sevne u stomak nesto.

Psujem samog sebe u sebi i sramota me od samog sebe.

Ne znam, jednostavno znam da je lose ali tako naidje lavina kad sve kritikujem u sebi i mislim da sve pogresno radim i nista sto sam uradio nije dovoljno dobro kako bi trebalo da bude i traljavo polovicno iako je sve odradjeno.

Podsvest me bombarduje necim iz oroslosti sto sam pravio pogresne izbore i gluposti te se setim neku situaciju detelj kad me je bio blam tog glupog ishitrenog poteza da me sevne u stomak nesto.

Psujem samog sebe u sebi i sramota me od samog sebe.
pogledaj koji sljam je oko tebe, ti si biser tu :)

Ako mislis da me je za nesto blam ovde na forumu to je retko.Mislim vise na stvarni zivot tj generalno, van foruma.A to da se u ovoj zemlji nakotilo sljama to je nazalost istina, zadnjih 10 ili 6 godina su se ljudi dosta iskvarili i poblesavili.

Back