Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Jaoj,izvini,sta sam lose rekla?? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,jer ukupno imamo samo 3 nastavnika (ostalo nastavnice...)ja sam pre sat vremena dosla iz skole,a jos ne mogu da dodjem sebi...na poslednjem casu smo dobili novog profesora fizickog koji je mmmmmmm...jako mi se svidja...jel vam se desilo nekad tako nesto???
E Miro,isti,dobro,slican slucaj i kod mene.Em decake mozes da nabrojis na prste em su nastavnici,pa,ruznjikavi. Puste zelje.![]()
ja sam pre sat vremena dosla iz skole,a jos ne mogu da dodjem sebi...na poslednjem casu smo dobili novog profesora fizickog koji je mmmmmmm...jako mi se svidja...jel vam se desilo nekad tako nesto???
ja sam pre sat vremena dosla iz skole,a jos ne mogu da dodjem sebi...na poslednjem casu smo dobili novog profesora fizickog koji je mmmmmmm...jako mi se svidja...jel vam se desilo nekad tako nesto???
Meni je prof. informatike mmm . . znaci covek ima trideset i koju, ima zenu i dve cerkice, a ja nisam normalnaa . . al ok, kontam da sam u ovom dobu prsla zenska . I da, kada nam dodju studenti da nam predaju na fizickom . . ajoj, tek to je bacanje . .