jel vam se desava kad kupite baletanke da

gost 189815

Iskusan
Poruka
5.826
va se prave kockice tamo gde gazite petom,meni kontantno u zadnje vreme,i sad sam kupila u bulevaru baletanke za nedelju dana pojavile su mi se kockice,kupila u hm neku obucu i vec sad polako osesecam kockice...
pa me zanima jesam li ja pocela da hodam ko nasilnik:lol:,ili se to i drugima desava tj opa je kvalitet i kinezima i ovim boljim markama?:))
u fazonu sam da idem kod obucara da mi napravi baletanke...

brate ako cemo o ceni i kvalitetu znam da sam ranije kupila cizme za 130E koje su propustale,i patike za 3hiljade koje su mi duze trajale i nista im od kise nije bilo..mislim znam kakvo je nase trziste sto se obuce tice i da dobijamo slj robu..al konkretno imam trip da je u zadnje vreme kvalitet sve gori i gori...zato sam u fazonu da mi npr izrade rucno neke baltanke..al me i zanima da li je to vise do mene i mog nacina hoda jer mi se niko nije pozalio na slican problem,a svi su kupovali slicnoXD

va se prave kockice tamo gde gazite petom,meni kontantno u zadnje vreme,i sad sam kupila u bulevaru baletanke za nedelju dana pojavile su mi se kockice,kupila u hm neku obucu i vec sad polako osesecam kockice...
pa me zanima jesam li ja pocela da hodam ko nasilnik:lol:,ili se to i drugima desava tj opa je kvalitet i kinezima i ovim boljim markama?:))
u fazonu sam da idem kod obucara da mi napravi baletanke...

Kockice?
Mene svake nazuljaju, na peti pa prvih mesec dana nosim flastere. Posle prestane.
Al baletanke generalno nisu bas obuca za setnju, kostale 800 ili 5800 dinara...ja sam mislila da one svima prave problem;D
Ja ih cesto nosim na posao, posebno kad imamo dress code pa mi je lakse da obujem lepe baletanke nego stikle...al nisu bas za - svaki dan-

Kockice?
Mene svake nazuljaju, na peti pa prvih mesec dana nosim flastere. Posle prestane.
Al baletanke generalno nisu bas obuca za setnju, kostale 800 ili 5800 dinara...ja sam mislila da one svima prave problem;D
Ja ih cesto nosim na posao, posebno kad imamo dress code pa mi je lakse da obujem lepe baletanke nego stikle...al nisu bas za - svaki dan-
pa da znas gde gazis petom gde je 'djon',e [a kad prave oni stave platicne kockice(ko iks oks)ispod pete i to nije popunjenio,i ja ko naslinkik izgazim to da onda osecam i da mi se ocrtava ispod peteXD
a generalno volim baletanke zbog izgleda,a i ok su mi kad ih razgazima...generalno svi nose flastere dok se ne razgazeXD

Ja obožavam baletanke i u glavnom su one izbor kad idem na posao, obzirom da ne mogu stalno biti na štiklicama. Ne znam da li vi imate tu naviku ali ja sam provalila da svaki put kad sednem (nekad i dok stojim) volim izuti baletanke do pola, nekako se igram sa njima, klackam (pretpostavljam da je u naviku prešlo od neudobnih baletanki koje su me žuljale vremenom od kako ih nosim)... Kako prekrstim noge ili ih stavim ispod stolice one samo skliznu... Naiđe li još neko na iscepane čarape na peti a da ne zna od čega je? :)

Ja obožavam baletanke i u glavnom su one izbor kad idem na posao, obzirom da ne mogu stalno biti na štiklicama. Ne znam da li vi imate tu naviku ali ja sam provalila da svaki put kad sednem (nekad i dok stojim) volim izuti baletanke do pola, nekako se igram sa njima, klackam (pretpostavljam da je u naviku prešlo od neudobnih baletanki koje su me žuljale vremenom od kako ih nosim)... Kako prekrstim noge ili ih stavim ispod stolice one samo skliznu... Naiđe li još neko na iscepane čarape na peti a da ne zna od čega je? :)

Постоје и нормалне ципеле са малом и средњом петом.

:super:

Uzmes Visco Spot ili Visco Ped uloske pod uslovom da mogu da se nabudze u te opancice. Stvarno ne znam zasto ljudi prave bogalje od sebe. Ako vec moras da nosis cipele, sigurno se mogu naci neke iole udobne koje te nece osakatiti. Ja nosim iskljucivo patike sa vazdusnim ili pen.astim djonom plus ulosci

Back