Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.410
Da su razlike izmedju prodajne cene hrane i cene hrane na akcijama po 100% tj -50% i vise...
Jel to normalno kao akcija u zemljama sveta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ne bi bilo?Da su razlike izmedju prodajne cene hrane i cene hrane na akcijama po 100% tj -50% i vise...
Pa masovno je poskupela roba iz Afrike...sve, osim limuna koji je cak ispod 90 dinarapo kg..i prosle i pretprosle i ove nedelje...a ovo ostalo sve na 200, i vise..Fora? Možemo samo da nagađamo.
I da, nerealna su ta velika poskupljenja jer uzmi obično jaje za primer. Jaje je jaje i ono kao takvo ne može da poskupi ali sami zavisni troškovi mogu i oni povećavaju cenu samog jajeta.
Ako je taj kivi bio 100 din kilogram i poskupeo na 300 dinara, da može ali za koje vreme? I to ne može da se desi u jednom danu jer roba koju oni imaju u prodaji treba da prodaju po ceni koju su nabavili plus marža ali oni ne, oni i to robu prodaju po ceni nove robe koju tek treba da nabave i koja im je tek najavljena.
Sve je nerealno.
Prosle nedelje sam na obicnom danu kupio korpicu kivija za 100 din, a danas sam hteo da kupim samo jedan kivi , zbog neceg mi je trebao...i racunam 30 din , kad ono 100 dinara u maxi, komad...kao pre pet dana kilo...30 dinara je bilo u export importu..35..komad..
Isto cedevita negde 600 negde 900 , sto je pomalo cirkus..
Prosle nedelje obican sok 200 din , ove nedelje 120 din...koja je fora..