Јел то Запад или Кина и Русија подржала вето против да се геноцидишу Срби 2015?

To si zaključio iz poslednje rečenice? Da, može se i to naslutiti, al nije istina.
Naprotiv suprotno sve od toga.
Al su Briti zaista bili BOLJI od Kineske vlasti za kineske seljake.
Prosto zato što ne postoji okrtutnij vladavina od mongolske.
nisam nesto siguran ko je prema kinezima bio okrutniji, mongoli ili englezi. jadan je onaj narod kad sa njim vlada STRANAC

nisam nesto siguran ko je prema kinezima bio okrutniji, mongoli ili englezi. jadan je onaj narod kad sa njim vlada STRANAC

Da, al taj narod već 5000 godina je prcan u mozak, uzrok tome leži i u tom glupom pirinču, koji mora da se sadi tako da ceo okrug bude pod jedinstvenom upravom, ne možeš ti za sebe da siješ, kao mi raž i krtolu.
Nego brate imaš upravnika, i tako vć 5000 godina.
....
Nas je naša ne-civilizovanost spasla mnogih pošasti.

To si zaključio iz poslednje rečenice? Da, može se i to naslutiti, al nije istina.
Naprotiv suprotno sve od toga.
Al su Briti zaista bili BOLJI od Kineske vlasti za kineske seljake.
Prosto zato što ne postoji okrtutnij vladavina od mongolske.
Колико оно милиона "културни " Брити поморише у Индији током Другог светског, колико су Кинеза усрећили опијумом...?

Da, al taj narod već 5000 godina je prcan u mozak, uzrok tome leži i u tom glupom pirinču, koji mora da se sadi tako da ceo okrug bude pod jedinstvenom upravom, ne možeš ti za sebe da siješ, kao mi raž i krtolu.
Nego brate imaš upravnika, i tako vć 5000 godina.
....
Nas je naša ne-civilizovanost spasla mnogih pošasti.
Шта ти знаш о историји најстарије живе цивилизације на планети? Каква су ово лупетања, није те блам?

Колико оно милиона "културни " Брити поморише у Индији током Другог светског, колико су Кинеза усрећили опијумом...?

То и даље не мења мој исказ, да је Бритска владавина МАЊЕ сурова од кинеске, јер је кинеска најсуровија на свету, просто и једноставно.
Можеш и папагаје да убациш у расправу, суштина се не мења.

Шта ти знаш о историји најстарије живе цивилизације на планети? Каква су ово лупетања, није те блам?

Не би била НАЈСТАРИЈА да није НАЈСУРОВИЈА, просто и једноставно.
Не би се одржала.
А ако сам погрешио у вези узгоја пиринча, слободно реци шта.
Ако те није блам да лупеташ, тек тако.

koji rvoje
kršten na Vračaru
drugi put u Urgentnom centru

prekini sa progonom, bolesniku 1

ne želim da živimo zajedno

hetero sam
RVOJE, na vracaru ima RKT crkva? nemoj da se sekiras, ne volim vas derpe, ili si bas to prizeljkivao? nemoj lupati budalastine, necu reagovati. koje gvdo smatra sebe intelektualcem :bljak:

RVOJE, na vracaru ima RKT crkva? nemoj da se sekiras, ne volim vas derpe, ili si bas to prizeljkivao? nemoj lupati budalastine, necu reagovati. koje gvdo smatra sebe intelektualcem :bljak:

axaxaxa dosta dobro lupaš

jel si svoju kosovsku zastavu zamenio kineskom, svađalice moja mala, što bi rekao Rokvić Marinko

То и даље не мења мој исказ, да је Бритска владавина МАЊЕ сурова од кинеске, јер је кинеска најсуровија на свету, просто и једноставно.
Можеш и папагаје да убациш у расправу, суштина се не мења.

Не би била НАЈСТАРИЈА да није НАЈСУРОВИЈА, просто и једноставно.
Не би се одржала.
А ако сам погрешио у вези узгоја пиринча, слободно реци шта.
Ако те није блам да лупеташ, тек тако.
**бе ми се за њих! Њихова цивилизација, њихова правила. Да нису били "сурови", можда данас не би тебе угрожавали?

Neprijatelj tvog neprijatelja je tvoj prijatelj...zar ne...i kada se neprijatelj tvog neprijatelja, zbog visih interesa opet slizu bit ces odbacen ko kondom poslije upotrebe......:deda2:
mislis kao sto su i turci vas odbacili kao upotrebljeni kondom? sultan poslao SRBINA omer pasu latasa da vas masakrira

**бе ми се за њих! Њихова цивилизација, њихова правила. Да нису били "сурови", можда данас не би тебе угрожавали?

Мене не угрожава нико, ал да су сурови јесу. И нико не може оповргнути.
И цела Азија је таква, нису они изузетак нимало. А бе се и мени за кога се теби ебе, искрено.

Ал суровост није једина особина Кинеске културе, не знам што сте се наврзли ко теријери на то?
Неки би овде од Кинеза да направе, шта? Питам се ја?
Није баш тако црно/ бело....

Има и лепших примера, нпр. овај.

или овај, мени дражи, уосталом у сваком кунф фу филму, имаш локалног моћника који мучи сељаке, док их не ко не спасе...одгледај цео филм, кад већ ниси гледао кад је било време, па би знао о чему говорим.

Poslednja izmena:
Мене не угрожава нико, ал да су сурови јесу. И нико не може оповргнути.
И цела Азија је таква, нису они изузетак нимало. А бе се и мени за кога се теби ебе, искрено.

Ал суровост није једина особина Кинеске културе, не знам што сте се наврзли ко теријери на то?
Неки би овде од Кинеза да направе, шта? Питам се ја?
Није баш тако црно/ бело....

Има и лепших примера, нпр. овај.

или овај, мени дражи, уосталом у сваком кунф фу филму, имаш локалног моћника који мучи сељаке, док их не ко не спасе...одгледај цео филм, кад већ ниси гледао кад је било време, па би знао о чему говорим.

Шта да ти кажем прика, да Бога да ти Западњаци помогли ко што нама-Србима "помажу" од 1991.!

Шта да ти кажем прика, да Бога да ти Западњаци помогли ко што нама-Србима "помажу" од 1991.!

Западњаци су ти сад криви што није похапшена НДХ банда 1991?
Западњаци су ти криви што је С.М продао САО Крајину?
Западњаци су ти криви што су се Арбанаси наоружавали 20 година преко Проклетија?
Западњаци су ти криви што је ВЈ, оставила 200 војника да сами задржавају 5000 плаћеника на Кошарама?

Да, да, да.....за све су они криви....нисмо ми стока, ми смо сточији брабоњак....

mislis kao sto su i turci vas odbacili kao upotrebljeni kondom? sultan poslao SRBINA omer pasu latasa da vas masakrira
Mi smo se iskreno borili za Bosnu i tada protiv Osmanlija kao sto smo se nedavno borili i sa vama. Sa cinjenicom da je Sultan poslao Srbina po imenu Omer da nas kazni, govori o vasem vazalstvu i o vasoj dvolicnosti, o vasem uvlacenju u paksu okupatoru.....:mazi:

Mi smo se iskreno borili za Bosnu i tada protiv Osmanlija kao sto smo se nedavno borili i sa vama. Sa cinjenicom da je Sultan poslao Srbina po imenu Omer da nas kazni, govori o vasem vazalstvu i o vasoj dvolicnosti, o vasem uvlacenju u paksu okupatoru.....:mazi:
lojavci se borili protiv osmanlija? GDE VAS SAMO STANCAJU takve, bez pameti, bez karaktera?

lojavci se borili protiv osmanlija? GDE VAS SAMO STANCAJU takve, bez pameti, bez karaktera?
Stefan lazarevic, Marko (kraljevic) Mrnjavcevic, Sokolovic, Latas, sve turski vazali uz dvije Sultanije Oliveru i Maru...i ti ces nekom o karakteru....malo manje guslanja i zvonjave, balavce... :deda2: :deda2:

Poslednja izmena:
Stefan lazarevic, Marko (kraljevic) Mrnjavcevic, Sokolovic, Latas, sve turski vazali uz dvije Sultanije Oliveru i Maru...i ti ces nekom o karakteru....malo manje guslanja i zvonjave, balavce... :deda2: :deda2:
popusi pravoslavni tompus i odjebi sa svojim budalastinama. nemam volje da lecim vase lojave frustracije

popusi pravoslavni tompus i odjebi sa svojim budalastinama. nemam volje da lecim vase lojave frustracije
16508171_1571084429586792_2243053272671056924_n.jpg
16508171_1571084429586792_2243053272671056924_n.jpg

Енглези су одговорни за страдање пет пута више људи него Хитлер, ако ћемо о подацима. Друго, звати било кога геноцидним није баш одговарајуће. Немци не би полудели и изабрали вођу, да није претходно срушена берза 1929. Немци су пали у дубоко очајање, пошто су већ имали неуспех у Првом рату (склопљен је мир, а не капитулација), из кога је светлу будућност обећао - вођа.
Немци имеју да буду агресивни, али сетимо се да је прво Наполеон ушао у Москву, док Немци нису ни сањали о томе, а Енглези нису ни покушали (лично).
Историја не почиње 1990. године. Наше границе су из 1945. године, комунистичка творевина. Ми смо, уместо да обришемо покрајине, само смањили надлежности. Комунисти нису хтели да признају да су погрешили (односно, да су се тешко огрешили о наш народ).

Тај "западни блок" односно Америка са сателитима има само једно мерило - ко је за Русе и ко је против. Они су против, ми смо за. Резултати нису изненађујући. Ми смо изгинули за Русе а они нису дошли и шансе за долазак код нас нису добре ни данас, после 20 година.

Svi SRBI očekujemo da će se RUSIJA i neposredno umešati u konflikte u jugoistočnoj Evropi te da će RUSKA VOJSKA doći na čitavu SRPSKU ZEMLJU! CCCC :bye:

Svi SRBI očekujemo da će se RUSIJA i neposredno umešati u konflikte u jugoistočnoj Evropi te da će RUSKA VOJSKA doći na čitavu SRPSKU ZEMLJU! CCCC :bye:
Где ли се сакри ћирилица, само да ми је знати? Руси латиницу уопште немају.

Србија као марионета... Истока, запада, севера или југа - је само марионета. Свако залагање за марионетски статус односно окупацију је издаја. Самостална земља је нешто друго.

Шта ће нама било чија страна војска на нашој териорији? Још један "добар" рат и Срби ће отићи у историју.

Ti opet došao,loju?Ima li korone?Kako se Mujo štiti od korone?U svaku nozdrvu stavi po jednu prljavu čarapu.Čibe muslimančino gadna.Kozojebu.

Back