Јел то Запад или Кина и Русија подржала вето против да се геноцидишу Срби 2015?

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
50 покланих Српских села око Сребренице све Српско поклано и све Српкиње, чак и девојчице силоване па поклане од Насера Орића и његових звери пуштени на слободи и поред доказа, за некажњена убиства, клања, силовања, сва та зверства над Србима који су у Косову подржавају досманлијама вољени запад. 2015 је Кина подржала вето против да се геноцидише Република Српска и Српски народ, док је досманлијама вољени запад хистерично манијачки реагаовао у УН, али им Кина узвратила жестоко и очитала буквицу шта су починили геноцид над Србима. То је још много битније од помоћи што Кина са два пуна авиона донела Србији, Кина а и Русија су тад ризиковале подле освете али су ипак ставили вето. Како то да западнољупци то забораве?

Kina, ma pusti sad to, virus hara svetom a izvor virusa je Kina.
Само ко је малоуман ће да маломажава огромну подршку коју је Кина учинила Српском народу 2015 у УН. Док крволочни зверски запад све најгоре ради против Срба на Балкану, подржава најгоре антисрпске звери. Огромно је од већег значаја вето 2015. И сада су послали велику помоћ Србији и једина Кина је послала медицинску помоћ Републици Српској, док твој вољени запад и њихови пулени зверски су игнорисали помоћ.

Kina, ma pusti sad to, virus hara svetom a izvor virusa je Kina.
MIRALEME, одакле ти то поуздано знаш где и ШТА је извор вируса? :think:

Нови пројекти Републике Српске и НР Кине; Потписани бројни споразуми
У оквиру посјете Народној Републици Кини, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић и предсједник управе Кинеске националне аеро-технолошке корпорације за међународни инжењеринг (АВИК) Суо Шухе потписали су данас, у Пекингу, споразум о изградњи ХЕ Бистрица.
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=360815

MIRALEME, одакле ти то поуздано знаш где и ШТА је извор вируса? :think:
Не постоји веће геноцидне зверске штеточине по човечанство од запада и њихових пулена. Кина су анђели у односу на запад и њихових пулена.

Не постоји веће геноцидне зверске штеточине по човечанство од запада и њихових пулена. Кина су анђели у односу на запад и њихових пулена.
Па, шта ти онда није јасно? :think:

korona i promena granica

korona i Teša Tešanović

korona i Sava

korona i Dunav

korona i Drina

korona i Dodik

korona i taštini brkovi

korona i kese za usisivač

korona i proslava 20 godina mature

korona i Ivica Dačić

korona i hoblovanje parketa

korona i fleke na tepihhu, kako ?

korona i uljani razređivač

korona i blok broj 5

korona i koji šaomi telefon da kupim

korona i Zvezda Kec

korona i Ana Karenjina

Ti si dječarac, OZBILJNO neobavešten!
Kineska mržnja prema BELCIMA je neopisiva, svako ko ju je LIČNO doživeo, to iskustvo pamti za ceo život.
To gadjenje, gnušanje, prezir....prema dugim nosevima, se jednostavno ne da opisati.

Al kako vidim da se samokandiduješ za čuvara spavaone, tebe to i ne zanima...
Bićeš dobar desetar kinezima! Uživaj!

Verovatno uživaš dok sebe zamišljaš sa bičem pored ovih jadnika?

Kineska mržnja prema BELCIMA je neopisiva, svako ko ju je LIČNO doživeo, to iskustvo pamti za ceo život.
To gadjenje, gnušanje, prezir....prema dugim nosevima, se jednostavno ne da opisati.

Ти си једна велика бламажа. Довољно видети огромне инвестиције Кине и помоћ Србији и Републици Српској. 2015 вето ставила твојим антисрпским манијачким зверима са запада и њиховим пуленима. Паметном доста.

Ти си једна велика бламажа. Довољно видети огромне инвестиције Кине и помоћ Србији и Републици Српској. 2015 вето ставила твојим антисрпским манијачким зверима за запада и њиховим пуленима. Паметном доста.

Па Кина улаже У СВОЈЕ, геније из кеније, која би независна држава дозволила СТРАНЕ ПОЛИЦАЈЦЕ у својој земљи????
Ако не знаш ми рат почели због тог захтева, ал ако бићеш ти добар чувар! Честитам ти унапред!
То што ЗАПАД није добар за нас, не значи да КИНЕЗИ неће бити још гори!

Verovatno uživaš dok sebe zamišljaš sa bičem pored ovih jadnika?

Стотињак година су ти "дуги носеви" *ебавали Кинезе.

Стотињак година су ти "дуги носеви" *ебавали Кинезе.

Е заболе ме за опијум и нарко брите, МИ са тим немамо ништа, а из њиховог угла СВИ СМО ИСТИ!

Уосталом, Кинези су највише били ебавани управо од СВОЈИХ владара! Брити су били мед и млеко према месним управницима.
Брити су им дошли као спас од царева!

Па Кина улаже У СВОЈЕ, геније из кеније, која би независна држава дозволила СТРАНЕ ПОЛИЦАЈЦЕ у својој земљи????
Ако не знаш ми рат почели због тог захтева, ал ако бићеш ти добар чувар! Честитам ти унапред!
То што ЗАПАД није добар за нас, не значи да КИНЕЗИ неће бити још гори!
Словенија почела рат и геноцид над Србима, па Хрвати итд, брдо доказа. Само настављаш да се бламираш. Твој вољени запад су највеће антисрпске и уопште геноцидне штеточине што постоје, у рангу са усташама. Запад само искоришћава на подмукли начин Африку, док Кина улаже и даје им адекватну накнаду. Негирати огромне инвестиције што Кина улаже у Србији и такођер Републици Српској док твој геноцидно зверски запад све чини да истреби Србе са Балкана показује јасно ко си и за кога радиш. Најбоље за човечанство би било да запад нестане за сва времена.

Е заболе ме за опијум и нарко брите, МИ са тим немамо ништа, а из њиховог угла СВИ СМО ИСТИ!

Уосталом, Кинези су највише били ебавани управо од СВОЈИХ владара! Брити су били мед и млеко према месним управницима.
Нико не воли туђине.

Само ко је малоуман ће да маломажава огромну подршку коју је Кина учинила Српском народу 2015 у УН. Док крволочни зверски запад све најгоре ради против Срба на Балкану, подржава најгоре антисрпске звери. Огромно је од већег значаја вето 2015. И сада су послали велику помоћ Србији и једина Кина је послала медицинску помоћ Републици Српској, док твој вољени запад и њихови пулени зверски су игнорисали помоћ.
Sta pricas ti gluposti, Kina nije stavila veto koliko ja znam.

Опет се бламираш. Енглези чинили геноцид и употребљавали Кинезе као робове, зверски се иживљавали над њима, има доказа, најбоље да престанеш да се бламираш више. Запад је са хрватима и осталим непријатељима Срба на Балкану починио највећа зверства и геноцид.

Od vajkada su oni "spasavali" po svetu. Sto jes', jes'.

Sta pricas ti gluposti, Kina nije stavila veto koliko ja znam.
Подржава и улаже у Републици Српској. Нити је геноцидне звери који су створили споменик Насеру Орићу и његовим манијацима прилаз. Наравно треба подвући Руски вето, али да Кина подржава Републику Српску и улаже у њу доказује дефиитивну подршку Републици Српској.
Русија ставила тачку на причу о Сребреници

https://rs.sputniknews.com/analize/201507083138386/

Подржава и улаже у Републици Српској. Нити је геноцидне звери који су створили споменик Насеру Орићу и његовим манијацима прилаз. Наравно треба подвући Руски вето, али да Кина подржава Републику Српску и улаже у њу доказује дефиитивну подршку Републици Српској.
Kakve veze tvoj post ima sa mojim postom?

Kakve veze tvoj post ima sa mojim postom?
Пријатељ је Републици Српској, то ипак треба истаћи. Није се бунила ветом, и доказ да је пријатељ РС још потврђује забрана да долази на споменик манијацима који су починили геноцид над 50 Српских села око Сребренице.

50 покланих Српских села око Сребренице све Српско поклано и све Српкиње, чак и девојчице силоване па поклане од Насера Орића и његових звери пуштени на слободи и поред доказа, за некажњена убиства, клања, силовања, сва та зверства над Србима који су у Косову подржавају досманлијама вољени запад. 2015 је Кина подржала вето против да се геноцидише Република Српска и Српски народ, док је досманлијама вољени запад хистерично манијачки реагаовао у УН, али им Кина узвратила жестоко и очитала буквицу шта су починили геноцид над Србима. То је још много битније од помоћи што Кина са два пуна авиона донела Србији, Кина а и Русија су тад ризиковале подле освете али су ипак ставили вето. Како то да западнољупци то забораве?
Treba vratiti Milosevica i Radeta Markovica koji su pustali Nasera da se slobodno krece Beogradom posle toga
I Narocito Milosevica dok uvodi sankcije R.Srpskoj.

Back