jel se vise palite

a jel se palite na muškarca u ranim tridesetim koji ima svoju platu u visini proseka, stanuje sa ostarelom mamom, nije oženjen, počinje da gubi kosu pa se šiša na ćelavo, inače je nosio dugu kosu. ima lepo lice, visok je nešto ispod 180, vežba sa tegovima i trči pa je vitak i lepo građen, ali nije završio fax, pa i nema neku profesionalnu ambiciju. dugo vremena nije imao devojku , pa se plaši da je ispao iz fazona. nema automobil, nema motor, nema ni dovoljno para da bi se stalno vozio taxijem.

a jel se palite na muškarca u ranim tridesetim koji ima svoju platu u visini proseka, stanuje sa ostarelom mamom, nije oženjen, počinje da gubi kosu pa se šiša na ćelavo, inače je nosio dugu kosu. ima lepo lice, visok je nešto ispod 180, vežba sa tegovima i trči pa je vitak i lepo građen, ali nije završio fax, pa i nema neku profesionalnu ambiciju. dugo vremena nije imao devojku , pa se plaši da je ispao iz fazona. nema automobil, nema motor, nema ni dovoljno para da bi se stalno vozio taxijem.

Ovo mi izgleda k'o da se reklamiras. :). Ako je to tako onda ti pod hitno treba marketing menadzer. Ovaj profil koji si ovde stavio nije bas privlacan, ali pravi strucnjak bi mogao na njemu da poradi. Ja i nisam neki strucnjak ali bih recimo od ovoga da gubi kosu pa se sisa na celavo napravila recenicu da je frizuru promenio zbog ogromne kolicine testosterona koju poseduje :zper:. Pa onda te sportske aktivnosti istaknes u prvi plan, a dodas da je doticni veliki pobornik zastite zivotne sredine pa zato nema auto. Takisijem se ne vozi jer voli da pesaci i td. Kazem, dalo bi se na tome poraditi. I ne sekiraj se ako nije sve istina. Seti se onih McDonaldo-ovih bilborda za BigMac. Izgledaju ogromno, a kad odes tamo bude mek, a veliki je jedino racun koji platis :).
A da, ja se najvise palim na mog mm, a on se ne uklapa ni u jedan od pomenutih slucajeva

A je l ima povlasticu? :think:

Ovo mi izgleda k'o da se reklamiras. :). .....
....A da, ja se najvise palim na mog mm, a on se ne uklapa ni u jedan od pomenutih slucajeva
Ma nije reč o meni, nego sam naveo jedan stereotip tipičnog srpskog luzera. Sigurno znate bar dvojicu takvih. U pravu si za marketing, sve se da izvrnuti. A taj tvoj, kažeš ne uklapa se u ovaj navedeni stereotip - pa zato ti se i sviđa...

A je l ima povlasticu? :think:
Ima, jer je previše kukavica da je nema :sad2: .... Ili, ako upotrebimo taj marketing: Ima , jer smatra da se svačiji trud mora poštovati, i zato plaća prevoz.

Palimo se ko lampice u frizzideru
na sve gluposti ovog sveta
samo nek je mushko! :zskace:
Auh, zar je dotle došlo da ti i o vakav iz primera izgleda kao prihvatljivo rešenje ?!

Mislis, dal se pale na tebe :think:

Back