- Poruka
- 21.194
prvi je politicar mafijas,a drugi fudbaler

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma salim se nije mafijas,ali posto je bio blizak milu...
Posle ebbanja nema kajanja, al' pošto ovde nije ni bilo ebbanja onda to jako komplikuje situaciju, pa je tema više za podforum filozofija, da oni to tamo malo rasčlane.
...e, znam ga... pricao mi tata kako je polagao ispite - preko veze i jos se bunio kad mu daju 6pa nemam ja sta da krijem,to je ratko knezevic.doduse nisam ga videla vise od dvadeset godina,pa i da ga sretnem na ulici ne bih ga prepoznala
Da li se ikad kajete sto ste lako odbili nekog muskarca? Pitam jer mi se u jedno tri navrata desilo da se devojka koja me je odbila predomisli i posle zeli da bude sa mnom. Ja se nikad ne kajem. Ponekad se samo mozda kajem sto poneku sto sam odbio nisam iskoristio makar za seks, ali to me obicno brzo prodje. Lupim sebi mentalni samar i dodjem sebi.
Kakva je situacija kod vas zenskih?
Ne bas, vise se kajem sto jos neke nisam odbila![]()
Da li se ikad kajete sto ste lako odbili nekog muskarca? Pitam jer mi se u jedno tri navrata desilo da se devojka koja me je odbila predomisli i posle zeli da bude sa mnom. Ja se nikad ne kajem. Ponekad se samo mozda kajem sto poneku sto sam odbio nisam iskoristio makar za seks, ali to me obicno brzo prodje. Lupim sebi mentalni samar i dodjem sebi.
sofijaНи због чега се не кајем....чак ни што сам неке одбила, а могла да их искористим за секс.![]()
Ни због чега се не кајем....чак ни што сам неке одбила, а могла да их искористим за секс.![]()