Jel' se kajete sto ste nekog odbili?

Samo jednom, dok sam bila klinka
Ali je vreme pokazalo da sam bila u pravu sto se tice prvog stava
Ako postoji razlog da nekog odbijes, a uvek postoji, onda definitivno nema razloga za kajanjem, jer taj razlog je u tom trenutku validan
Ako se situacija promeni, to je vec nesto drugo, ali obicno ne biva tako
Bas sam ovo mudro rekla:think:

Da li se ikad kajete sto ste lako odbili nekog muskarca? Pitam jer mi se u jedno tri navrata desilo da se devojka koja me je odbila predomisli i posle zeli da bude sa mnom. Ja se nikad ne kajem. Ponekad se samo mozda kajem sto poneku sto sam odbio nisam iskoristio makar za seks, ali to me obicno brzo prodje. Lupim sebi mentalni samar i dodjem sebi.
Kakva je situacija kod vas zenskih?

Ne bas, vise se kajem sto jos neke nisam odbila :p

Ne kajem se sto sam nekog odbila, nego se kajem zbog svoje zenske oholosti sto tek sad razumem koliko je ruzno.

Oduvek sam bila mala shpica koja je volela flert i za mene je to uvek , a i danas samo lepa igra koja hrani sujetu, ali na taj nacina sam mnoge povredila..to mi je sa godinama postalo jasnije..

Da li se ikad kajete sto ste lako odbili nekog muskarca? Pitam jer mi se u jedno tri navrata desilo da se devojka koja me je odbila predomisli i posle zeli da bude sa mnom. Ja se nikad ne kajem. Ponekad se samo mozda kajem sto poneku sto sam odbio nisam iskoristio makar za seks, ali to me obicno brzo prodje. Lupim sebi mentalni samar i dodjem sebi.

Ни због чега се не кајем....чак ни што сам неке одбила, а могла да их искористим за секс.:lol:

Никад се нисам покајала... нисам имала разлог. Чим сам неког одбила, значи није ми се свидео и то је то.

Back