Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle objavljivanja ovog snimka,morao bi da da ostavku.
Snaći će se tetka i bez njega !E ne moze sad, otisao je tetki da odnese lek pa kad se vrati.![]()
Strašno ako tako stvarno misliš.Neko vreme i neko podneblje razume samo prost nacin govora, sa nekim se ne moze drugacije, mislim moze ali nema efekta.
Jel` ovo onaj koga napadaju samo zato da sruse Republiku Srpsku?
Holbrukova tvorevina će se srušit kad tad
![]()
Dodik se ruši iz Beograda,a da će do toga doći sam pretpostavio još 2010. nakon prve posete Klintonove.Samo mi je bilo čudno da će morati da ga ruši žuti tabor,jer je Dodo blizak sa Tadićem.Sad kada se promenila vlast nema prepreka.
Шта је Додик тачно, свиња или бисер??Pa zato ga narod i voli sto popu kaze pop a bobu bob, ali u svetu onih kojima je vazno da cuju ono sto zele ne cene se mnogo ni iskrenost ni otvorenost ni spontanost.
Nisu biseri za pred svinje a to Dodik odlicno zna, zato ih i ne prosipa badava, verovatno ih cuva za one koji ih zasluzuju.
Neko vreme i neko podneblje razume samo prost nacin govora, sa nekim se ne moze drugacije, mislim moze ali nema efekta.
Dodik je kralj. Samo naprijed.
![]()
А како сви знамо да је Додик вееелики ДС-овски пријатељ, није ни чудно све ово.
А прљавштине ће тек на површину.
![]()
Pa zato ga narod i voli sto popu kaze pop a bobu bob, ali u svetu onih kojima je vazno da cuju ono sto zele ne cene se mnogo ni iskrenost ni otvorenost ni spontanost.
Nisu biseri za pred svinje a to Dodik odlicno zna, zato ih i ne prosipa badava, verovatno ih cuva za one koji ih zasluzuju.
Neko vreme i neko podneblje razume samo prost nacin govora, sa nekim se ne moze drugacije, mislim moze ali nema efekta.
Strašno ako tako stvarno misliš.