Jel` ovo onaj koga napadaju samo zato da sruse Republiku Srpsku?

Pa to je Dodikovo uobicajeno ponasanje ,skoro je napao onu novinarku bete zenu slobodana vaskovica a jednom prilikom je poslao svoje teleohranitelje da tuku navijace borca jer su ga ovi gadjali plasticnim stolicama u dvorani borik dok je slavio pobedu svog privatnog kluba igokeje,bio sam prisutan tada u dvorani borik,citava dvorana od 5 hiljada ljudi mu je tada skandirala ustaso ustaso i posle je doziveo debakl na izborima i izgubio vlast u RS koje se docepao uz pomoc zapada i muslimana koji su tada imali 18 poslanika u skupstini RS ,bilo je to 2000 god

Poslednja izmena od moderatora:
Pa zato ga narod i voli sto popu kaze pop a bobu bob, ali u svetu onih kojima je vazno da cuju ono sto zele ne cene se mnogo ni iskrenost ni otvorenost ni spontanost.

Nisu biseri za pred svinje a to Dodik odlicno zna, zato ih i ne prosipa badava, verovatno ih cuva za one koji ih zasluzuju.

Neko vreme i neko podneblje razume samo prost nacin govora, sa nekim se ne moze drugacije, mislim moze ali nema efekta.

Jel` ovo onaj koga napadaju samo zato da sruse Republiku Srpsku?

Holbrukova tvorevina će se srušit kad tad

657-holbruk-o-dejtonu-1.jpg

У Србији нико нема обавезу према Додику што се јасно види и из текстова које о Додику почиње да објављује Курир.

Ако народ Републике Српске сматра да Додик не треба ни за шта да одговара, то је њихов проблем. Ми из Србије смтрамо да треба да одговара за сваку малверзацију у којој је учествовао и због које је држава Србија била оштећена.

Додик и сам, из реченице ''имам још две године'' показује да му је јасно да му је одзвонило и да ће изгубити власт у Српској.

Иначе, да, сјајно понашање за једног државника.:confused:

Dodik se ruši iz Beograda,a da će do toga doći sam pretpostavio još 2010. nakon prve posete Klintonove.Samo mi je bilo čudno da će morati da ga ruši žuti tabor,jer je Dodo blizak sa Tadićem.Sad kada se promenila vlast nema prepreka.

Ово је тачно.
А руши се из Србије јер смо тржишно и на сваки начин повезани и ако то људима не делује тако.
Промене у Србији условљавају промене у РС.

Народ још увек не види јасно али велике силе су се договориле.
Срби иду под Руску интересну зону.

Pa zato ga narod i voli sto popu kaze pop a bobu bob, ali u svetu onih kojima je vazno da cuju ono sto zele ne cene se mnogo ni iskrenost ni otvorenost ni spontanost.

Nisu biseri za pred svinje a to Dodik odlicno zna, zato ih i ne prosipa badava, verovatno ih cuva za one koji ih zasluzuju.

Neko vreme i neko podneblje razume samo prost nacin govora, sa nekim se ne moze drugacije, mislim moze ali nema efekta.
Шта је Додик тачно, свиња или бисер?? :lol:

Кривична пријава против Додика због прања пара...

Oni su u izjavi novinarima ispred zgrade Specijalnog tužilaštva u Beogradu objasnili da su krivičnu prijavu protiv Dodika podneli zbog „zloupotrebe položaja i ovlašćenja, pranja novca stečenog korupcijom, organizovanim kriminalom i trgovinom političkim uticajem, te sukobom interesa". Krivična prijava se, kako su rekli, takođe odnosi i na krivično delo utaja poreza. Trifunović je rekao da su kao osnov za podnošenje prijave uzeli „tajnu dokumentaciju Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA)". Iz ove dokumentacije se vidi, kako su kazali, da su Milorad Dodik i njegova "kriminalna organizacija" prali novac od organizovanog kriminala, stečen kriminalnim aktivnostima SNSD-ove vlasti", između ostalog, i u raznim bankarskim, odnosno tajnim operacijama oko prodaje nekretnina, ne samo u BiH, nego i u zemljama regije, posebno u Srbiji.

А како сви знамо да је Додик вееелики ДС-овски пријатељ, није ни чудно све ово.
А прљавштине ће тек на површину.

Poslednja izmena:
А како сви знамо да је Додик вееелики ДС-овски пријатељ, није ни чудно све ово.
А прљавштине ће тек на површину.

Srbija bi mogla da istrazi kako je Dodo kupio vilu na Dedinju za 850 000 eura od komercijalne banke a svi koji se razumiju u procjenu nekretnina po BG kazu da ta vila vredi minimalno milion i po eura

A isto mislim da bi srbija trebala po hitnom postupku da usvoji zakon koji zabranjuje gradjanima Srpske da imaju i kupuju nekretnine u Srbiji a narocito politicarima

Dodika treba sto pre skloniti jer on je velika prepreka nezavisnoj RS,igrac zapada koji gradi i betonira BIH,ukinuo je grb i himnu RS,prodao Brcko ,budzet BIH svake godine raste i ako ovako nastavi bice veci od budzeta RS,institucije BIH savrseno funkcionisu i stalno se uvecava broj zaposlenih u njima,sipa svako jutro uhapsi nekog srbina a sud bih radi punom parom sudi srbe,a dodik ovamo zamajava glupavi narod

Strašno ako tako stvarno misliš.

Neto, ti ili imaš čep u pedutu ili si licemeran...
Strašno je to što neko MORA tako da se ponaša ponekad, a ne to što je primoran da se ponaša tako.

Back