MidHealer
Aktivan član
- Poruka
- 1.194
Evo još jednog priloga za "da li je ovo moguće u današnje vreme"
Strašno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo još jednog priloga za "da li je ovo moguće u današnje vreme"
Tačno franak, oni su na nekoj vrškoj čuki sa vukovima i medvedima, i umesto što ti otud nama u Srbiji plasiraš vest iz naših, srpskih novina, bolje bi bilo da dodjete vas nekoliko dobronamernih dobrostojećih gastarbajtera koji tako izdaleka volite svoju Srbiju (po tvojim rečima dosta vas je takvih) i ponudite da ih sve vodite u bolji život. Sigurna sam da bi pristali, jer odande će svakako otići.
Toooo Ljiljka ovo mi se već sviđa.To je domaćinski.Što se tiče Vaših novina to samo izgleda da su vaše što nije tačno.Ukoliko sam dobro razumeo sve je prodato u Srbiji ostalo malo nešto i to čak Arapima dajete Srpski pasoš da bi kupili ostalo.Tačno je i to da volimo
Srbiju.Svojevremeno su braća Bajić išli u Ameriku ili Kanadu pevali Srbima da su se Srbi zaželeli domovine i bacali dolare na njih.Naravno kada su se vratili jedan je ostao bez pasoša.Da se vratimo na ovaj slučaj.Tii vaši novinari plasiraju neku vest a neće da ostave
neki kontakt telefon(ili ih mrzi ili namerno to rade) Pošto živite tamo organizujte se malo biće para ko pleve.Evo predloga ako država daje Arapima pasoš i Srpsko državljanstvo neka da i Srbima prvi dajem 1000 franaka i putujem u Srbiju da pomognem.
Jel nije dobar predlog?
Ovo bi mogla da bude posebna tema samo trenutno nemam vremena da je pokrenem.Super ti je predlog, još samo da nema toliko mržnje, podsmeha i licemerstva u njemu, ličio bi na ljubav prema svom narodu i domovini u koju ti ne kroči ko zna od kad, ali si na srpskom forumu prvi za prenos vesti iz Srbije, a u cilju otrežnjenja pijanog srpskog življa.
Super ti je predlog, još samo da nema toliko mržnje, podsmeha i licemerstva u njemu, ličio bi na ljubav prema svom narodu i domovini u koju ti ne kroči ko zna od kad, ali si na srpskom forumu prvi za prenos vesti iz Srbije, a u cilju otrežnjenja pijanog srpskog življa. Predlaćem da ti otvorim temu Švajcarska ekonomija, pa nam donosi vesti otud, naravno na srpskom, tj. u tvom prevodu.
Nema potrebe da dolaziš. Oni na Pešteru će svakako nastaviti da žive i bez tebe, a i mene i svih ostalih
Vidiš, ovoj porodici (link koji sam postavila) ne treba mnogo. Nešto novca da kupe kućerak u Kuršumlijskog banji ili tu negde u naseljenom mestu (sve je to bagatela tamo) i da započnu neki maleni biznis, tipa prodavnice, servisa ili šta već. Eto načina da pomognete. Za vas to nije mnogo para, a za njih je to nezamisliv novac.Oni bi sišli sa planine, deca bi išla autobusom u školu. Ne bi bilo pešačenja po planini i opasnosti i ne bi samo suv hleb bio za večeru.
Poštovana Ljiljka,vidim drugačije me shvate ili ja Vas.Prvo nimalo nemam mržnjnje,potsmeha,licemerja ili bilo čega protiv svog naroda.Držim se one stare posloviceomozi se sam pa će i Bog pomoći.Ovo da je narod gladan neverujem pogotovu ako je neko mlad i zdrav.
Stari bolesni nemoćni to može biti.Pa Srbija je pravi rudnik zlata pogotovu što se hrane tiče.Što se tiče posla u Srbiji ima više nego u CH.Šta Vas interesuje u CH?Možda Toni Bruner Predsednik najveće stranke koji odlazi svom poslu koji jako voli tj.ima štalu i u njoj
krave.Jasno moraće da muze krave čisti štalu kao i druge poslove na svom poljoprivrednom zemljištu.Ima li nekog politićara u Srbiji tog kalibra?
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku LJILJA MMM.
franak još uvek ne vidim odgovor na jednostavno pitanje: koliko kilometara je udaljena najbliža električna mreža?
Bez tog (i još nekih brojčanih podataka) sve je ovo samo izbacivanje praznih parola koje ništa ne znače, samo potvrđuju ono što je iznela LJILJA.
"kaže potpredsednik opštine Mikailo Kaličanin." On govori u ime EPS-a?- Opština je probila i posula put do njihove kuće, ali nemamo 20.000 evra kako bismo doveli struju od bandere koja je udaljena 2,5 kilometara. Žalosno je što ljudi žive bez struje, ali to bi trebalo EPS i država da reše - kaže potpredsednik opštine Mikailo Kaličanin.
Učenici koje sam pomenuo već imaju iskustvo u primeni solarnih panela (pogledaj link koji je naveden) i siguran sam da bi uradili projekat besplatno.Evo da ih ponovim još jednom:Ako je 200 - 300 vati zaista dovoljno, problem je mnogo jednostavniji. Lako bi ga rešili učenici koji su se već bavili time. Samo bi ostalo pitanje finansija.
Filip Filipi Janoković je izjavio:
"Parafraziraću Branka Milovanovića, koji je bio jedan od vodećih ekonomista Svetske Banke, odseka za istraživanje, i po mom mišljenju jednog od vodećih intelektualaca Srbije.
Kada sam ga pitao na koji način da efektivno angažujem srpsku dijasporu, on mi je rekao da je njegovo mišljenje da su
„Mnogi ljudi srpskog porekla preveliki nacionalisti, u uglavnom negativnom smislu, koji su bučni, a sa druge strane uglavnom veoma pažljivi kada se dovede u pitanje njihov novac ili karijere. Bilo im je lako da zauzmu ekstremne pozicije jer ih to ništa nije koštalo.“
- Slažem se sa time, i mi imamo izraz za njih – „Kauč Revolucionari“- ljudi koji prave ogromnu galamu, ali na kraju dana, ništa konkretno ne rade.
Po tome se organizacija 28. Jun razlikuje od drugih organizacija u dijaspori, zobg toga što mi podržavamo retoriku konkretne akcije, i mi rizikujemo svoj novac i karijere."