- Poruka
- 131.684
ma pitala je da li kupujete papuce iz kutije u prodavnici ili iz kese kod kinezaUčinilo mi se da pise je l' nosite papuče po kutiji.
Nosim papuče uvek.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma pitala je da li kupujete papuce iz kutije u prodavnici ili iz kese kod kinezaUčinilo mi se da pise je l' nosite papuče po kutiji.
Nosim papuče uvek.
Što bi rekli ovi što prate trendove- takoema pitala je da li kupujete papuce iz kutije u prodavnici ili iz kese kod kineza![]()
tema je:ma pitala je da li kupujete papuce iz kutije u prodavnici ili iz kese kod kineza![]()
to ko ona cuvena 'greska' u sms-u:osobe koje stalno ispravljaju postove i parkiraju se ispod komentara da bih ispravljali-----> ebete li shta? ako ne obavezno krenite
to ko ona cuvena 'greska' u sms-u:
JABI SE!!
pa nek se misli da li greska u 3cem ili 2gom slovu....
A sto te to zanima
meni se desava na primer da mi ode post a nisam ga zavrsio pa moram da editujemMozda je greska u automatsko skakanje korekcije
Možda je čoveku sa latince preskočilo na ćirilicu
IstoUčinilo mi se da pise je l' nosite papuče po kutiji.
Nosim papuče uvek.
Treba čuvati jajnike![]()
prostatu sestro..prostatu![]()
Papučari vode za sad
Posle ovakvog "ubjedjivanja", ostaje mi samo da zažmurim.. pa, bi šta bi
Po kutji ne nosim.
Ali po kući nosim papuče.
A ponekad i čašu vode.
Takođe i odeću.
Nosim ja mnogo toga kad razmislim...
I to sa papucama.....Da se ne prehlade,pogotovo on ako mora da stoji iznad njeosobe koje stalno ispravljaju postove i parkiraju se ispod komentara da bih ispravljali-----> ebete li shta? ako ne obavezno krenite
Pa i ja volim kad je bez.. čarapa. papuče se ionako brzo skinucarape nikako ne volim, papuce volim...ta kombinacija mi je najbolja![]()