gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
....koga mi hocemo? Da li je to moguce ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da se zaljubimo u nekoga zbog nečega, jednostavno neki kvrc se desi.
posle zaljubljivanja sledi upoznavanje, nakon upoznavanja ili počinješ da voliš ili svako ode na svoju stranu...
znači NE
nerazumem...pa sigurno neću volim koga ti oćeš
- - - - - - - - - -
et tema...komri lepo reko, da se ne ponavljam
- - - - - - - - - -
et tema...komri lepo reko, da se ne ponavljam
Znaci da oni u stara vremena kada su se zenili i udavali nisu se voleli i nisu se mogli zavoleti u braku, jer se pre braka nisu mozda ni poznavali?
:
Samo one koji nam to i dozvole.
Da u pravu si ali ipak je tu postajala neka ljubav. Kad bi se tako nesto desilo u danasnje vreme, ne verujem da bi mnogi pristali na vezu u kojoj tek ljubav treba da se rodi, zar ne ?ako se svi potrude sve može da funkcioniše, možda vremenom i možeš da zavoliš nekog sa kim provodiš dane...
nezahvalno je porediti vreme tada i ovo sada jer žene niko nije mnogo pitao za mišljenje
Mislim da moze.
Ako to zelimo, i ako prodje dovoljno vremena...
u svakom se moze naci nesto zbog cega bi ga voleli![]()
moguce je
ako se usresredis na odredjene stvari
to je kao neka fikcija
po teoriji i moze biti ljubav
Kako to mislis samo oni Koji nam dozvole? Zar je potrebna dozvola zavoleti nekog?
- - - - - - - - - -
Da u pravu si ali ipak je tu postajala neka ljubav. Kad bi se tako nesto desilo u danasnje vreme, ne verujem da bi mnogi pristali na vezu u kojoj tek ljubav treba da se rodi, zar ne ?
Voleti je igra za dvoje, ako drugi ne želi, to nije ista priča za nas.
to je malo kompleksnoZnaci potrebna je obostrana zelja da bi do toga doslo....sta je jos potrebno sem zelje?
- - - - - - - - - -
Objasni na koje stvari?
to su uglavnom bili dogovoreni brakovi iz nekog razloga, žene su bile maltene neškolovane jer čim stasa za udaju oni joj nađu nekog, po difaultu ona je služila muškarca i nije se mnogo pitala.
nije mogla da se spakuje i ode. e sad ako je on bio OK pa naravno da je mogla da ga zavoli.
osuđeni su bili jedno na drugo, žena je zavisila od muškarca
ali to ništa nije doborovoljno, a kad je tako onda...
Da, ali i danas postoje zene koje ce se udati da sebi npr. priuste bolji zivot,sve u nadi da ce zavoleti tog svog buduceg.Da li i danas takav brak moze uspeti?
Dokle god se one drže ljubavi ka njegovom bogatstvu i on ka sticanju i održanju istog predviđam im sjajnu budućnost i buljuk dečice.Da, ali i danas postoje zene koje ce se udati da sebi npr. priuste bolji zivot,sve u nadi da ce zavoleti tog svog buduceg.Da li i danas takav brak moze uspeti?
Ja tebe sad ništa nisam razumeo al evo ti pusa i puno sreće i obaveštavaj nas kako je prošlo.Imitacija ljubavi, to je jedino moguće šta dobjaš kad biraš koga ćeš da voliš.
- - - - - - - - - -
Nije ista, kao što nije ista ni ako ti ne želiš a ona želi, kao što nije bar ne moja priča da biram koga ću da volim jer to nije ljubav.
to je malo kompleksno
znas nekada kada su se brakovi ugovarali, a ni se do udaje i zenidbe nisu ni videli, pa su se voleli, to nije bio izbor vec nametnuto
Dokle god se one drže ljubavi ka njegovom bogatstvu i on ka sticanju i održanju istog predviđam im sjajnu budućnost i buljuk dečice.
Ja tebe sad ništa nisam razumeo al evo ti pusa i puno sreće i obaveštavaj nas kako je prošlo.
ne znam.
jok zavolimo koga bog kaze....koga mi hocemo? Da li je to moguce ?
Bog? Kako nam on to kaze?jok zavolimo koga bog kaze
sudbina,upisano u dlanu zvezdama kartama pasuljuBog? Kako nam on to kaze?