Jel moguce da niko nije?

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Izmislio nesto sem turpije za skidanje gela sa noktiju?

Ja sam sokirana, da posle 8 godina, uradim gel na noktima, odem na korekciju i zena mi turpija i tako skida taj stari sloj :eek:
Gledam i ne verujem.
Pitam jel postoji neki drugi nacin, kaze oni nemaju.

Pa rekoh da pitam moje zene na forumu?
Kako vam skidaju gel sa noktiju?

Ima ona električna turpija koja jes više uništava nokte tako da su najbolji oni lakovi koji se samo oljuste. Ali ja ti nikad nisam zapamtila koja je to marka.
Ova moja nece tu elektricnu a i bolje.
Meni smeta jer mi obavezno zakace kozu gore pa sam ko na iglama dok turpija.
A ti sto se oljuste moras na par dana, to ne mogu
Zar aceton ne rastvara te vase lakove?
Izgleda da ne.
Stvarno ne mogu da verujem da niko nije izmislio nesto da skida taj gel.
Izmislise ljudi teleport al nesto da skida gel jok

Ova moja nece tu elektricnu a i bolje.
Meni smeta jer mi obavezno zakace kozu gore pa sam ko na iglama dok turpija.
A ti sto se oljuste moras na par dana, to ne mogu

Izgleda da ne.
Stvarno ne mogu da verujem da niko nije izmislio nesto da skida taj gel.
Izmislise ljudi teleport al nesto da skida gel jok
Pa od poznatih rastvaraca su aceton, benzin, voda, alkohol, ali on sigurno nece lak da rastvori...inace bi pijane ribe odbacile takav lak...sircetna kiselina, ostale da ne pominjem, to sigurno ne ide na zivo tkivo...

Imas dva rastvaraca za silikone, ovaj prvi mozda covek i da proba ali drugi nikako , taj je difuzni, znaci spaja metal za drvo, silikon za staklo, sta god hoces...nije adhezioni...

A najruznije je na plavim svetlim zenama pa opice tu crnu paukovu mrezu i crne obrve :thumbdown: Kao jeftine americke k.urve..
Ma po meni nije cak ni to... evo, meni je mlada Pamela Anderson zvijerka od zene... slobodno neka me se propne.

Botoksi, trepavice, gumene sise, napumpane guzice, da dalje ne nabrajam, koji ce kura'c to ikome?
Zena sama po sebi ima i trepavice i sise i guzice, ne kuzim cemu to dodatno naglasavati?
Znam ja da vi mislite da smo mi muski tupani, ali covik i magarac znaju vise nego sam magarac.
Nismo bas toliko mutavi.

Prije bi mrknuo neku guzatu sosu, nego napumpanu Barbiku iz Kalifornije.

Nego zene drage, da vas pitam, ali da mi odgovorite onako ljudski, posteno, bez ljutnje...

...koji ce vam kura'c one umjetne trepavice?
Shvacate li da tu izgledate poput Kolinde?

To je kao da ja na trapericamama, na mjesto slica, zaljepim umjetne brkove.

Da li ste totalno posandracle?
Jao brate moj rodjeni :zag:
Ja placem nad sudbom svojom kletom kad mi dodju u studio sa tim trepavicama

E a znas li sta je horor u celoj prici
Nisu vise aktuelne jednokratne, nego sad rade nadogradjnu u salonima pa to stoji po mesec dva.... ne moze da se skine :sad2:
Ja nisam imala pojma za tu novotariju dok mi skoro jedna guska nije dosla sa njima, iako sam joj rekla da dodje bez sminke i vestaka.... kaze pa ne mogu da skinem nadogradila sam :sad2:
Plac majke bozje na sta ono lici, ko paukove nogice da ima na ocima :zima:

Ma po meni nije cak ni to... evo, meni je mlada Pamela Anderson zvijerka od zene... slobodno neka me se propne.

Botoksi, trepavice, gumene sise, napumpane guzice, da dalje ne nabrajam, koji ce kura'c to ikome?
Zena sama po sebi ima i trepavice i sise i guzice, ne kuzim cemu to dodatno naglasavati?
Znam ja da vi mislite da smo mi muski tupani, ali covik i magarac znaju vise nego sam magarac.
Nismo bas toliko mutavi.

Prije bi mrknuo neku guzatu sosu, nego napumpanu Barbiku iz Kalifornije.
kada pogledas koliko bizgova prati,lajkuje i drka na ove vestacke zapitas se ko je ovde lud?
msm bez kamagre ne bi mogo ni da mi se digne na onu mesavinu botoxa,plastike i silikona :malav:

a kada vidim dugacke nokte nekako mi asocijacija da nije zena za kucu vec samo za drljanje :zper:
a posle se zale sto ih gleju muskarci kao objekte.
jok, ces da radis nesto sa tim kandzama

kada pogledas koliko bizgova prati,lajkuje i drka na ove vestacke zapitas se ko je ovde lud?
msm bez kamagre ne bi mogo ni da mi se digne na onu mesavinu botoxa,plastike i silikona :malav:

a kada vidim dugacke nokte nekako mi asocijacija da nije zena za kucu vec samo za drljanje :zper:
a posle se zale sto ih gleju muskarci kao objekte.
jok, ces da radis nesto sa tim kandzama
Bravo Ajnstajne :lol:

Zato zene u braku i stavljaju nokte!!!
Da ne bi bile za kucu no za drljanje!!! :lol:
Moram ovo muzu da procitam. Da mi vise ne trazi rucak da kuvam :lol:

Back