jel mogu da pogodim?:)

• Začetnik teme Začetnik teme Kista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bliss:
...bila bih zahvalna kad bi mi neko samo otprilike rekao...tipa sta mi je najace u horoskopu (posao...ljubav...i sl.),,Rodjena sam 23.11 1980. u 10:20 u Beogradu...savski Venac......strelac/podznak jarac...nemam trenutno nikakve dalje podatke....hvala unapred....

ej malena,nije to dovoljno .
moras da ostavis i broj telefona i maticni broj. :shock:
salim se... ali ako hoces mozes da ostavis kisti na private ja sam tako uradio i odradio mi je celu natalnu kartu (horoskop)

Forum Krstarice Krstarica - Pravilnik Foruma - Pomoć

Idi nazad Forum Krstarice > Zabava > Astrologija
Ponovo učitaj ovu stranicu Antihoroskop!

Dobro došli, indijancina
Bili ste ovde poslednji put: Juče u 01:31
Privatne poruke: 0 Nepročitano, Ukupno 17.
Korisnički profil Često postavljana pitanja Lista članova Nove poruke Pretraga Prečice Odjavite se

Pretraži forume

Napredno pretraživanje
Prečice
Nove poruke
Označite forume pročitanim
Pregledajte listu prijatelja
Kontrolni panel korisnika
Izmeni potpis
Izmeni avatara
Izmeni profil
Izmeni opcije
Razno
Privatne poruke
Teme sa prijavama
Moj profil
Ko je na vezi
Odgovorite
Pogledajte prvu nepročitanu Pogledajte prvu nepročitanu
Alati za teme Pretražite ovu temu Ocenite niz poruka
Nepročitano Juče, 21:15 #1
Fantom78
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 16.11.2005.

Smile Antihoroskop!
Ovo sam pozajmio... Po meni je ovo odlicno i prilicno tacno zezanje sa manama svih znakova...

OVAN: Bahati gadovi, uvek moraju da budu sefovi i glavni u svemu. Uzrok takvog njihovog ponasanja je verovatno mali penis ili male sise.

BIK: Samozadovoljne cutljive seronje, dosadni kao clanovi kluba filatelista.

BLIZANCI: Glavni ogovaraci i trac-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim standardima koji se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

RAK: Posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zazeleli u pravoj intonaciji, menjaju raspolozenje kako im padne na pamet.

LAV: Arogantni, vecni potcenjivaci, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je briga za druge)

DEVICA: Opsesivno-kompulsivni neurotici koji se stresa oslobadjaju cisteci stan, slazuci garderobu i kineski porculan. Prezahtevne cepidlake kojima ni previse nije dovoljno.

VAGA: Narcisoidni sizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelju dana da se odluce da li da naruce koka kolu ili pepsi. Toliko su lenji da je pravo cudo kako uopste ustaju iz kreveta.

SKORPIJE: Samosazaljevajuci autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu da podnesu sami pa moraju da povuku jos 100 ljudi sa sobom. Da je sutra kraj sveta oni se ne bi sokirali, verovatno ucestvuju u sado-mazo orgijama

STRELAC: Raspikuca i kockar, uziva da soli pamet drugima a entuzijazam im je toliki da je i oziveti mrtve sasvim moguce - naravno - samo ako oni to rade. Uzasavaju se da priznaju da znaju za osecaj tuge.

JARAC: Pravi pravcati gonici robova, veruju u sudbinu do poslednjeg trena. Rec "oprostiti" ne postoji u njihovom recniku, prodali bi guzicu za drustveni status.

VODOLIJA: Vulgarni i nepristojni perverznjaci, vecita zabadala u privatni zivot drugih, verovatno ne iznenadjuje cinjenica da je po statistici u CIA najvise spijuna upravo u znaku vodolije

RIBE: Samosazaljevajuci dosadnjakovici, cekaju da neko dodje i da ih utesi. Ne mogu ni u WC bez tudje pomoci i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo, u pauzi kad su dobre volje onda se bave tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju i tako u krug.

Fantom78 nije na vezi Prijavite poruku Odgovorite sa citatom Brz odgovor na ovu poruku
Fantom78
Pogledajte javni profil
Pošaljite privatnu poruku korisniku Fantom78
Pošaljite poruku za Fantom78
Pronađi još poruka od Fantom78
Dodaj Fantom78 na listu prijatelja
Nepročitano Danas, 00:06 #2
Lucky Luck
Registrovan korisnik

Lucky Luck-ov/in Avatar

Učlanjen:: 22.06.2005.

Podrazumevano Re: Antihoroskop!
pa nije bash totalno promasheno!
Lucky Luck nije na vezi Prijavite poruku Odgovorite sa citatom Brz odgovor na ovu poruku
Lucky Luck
Pogledajte javni profil
Pošaljite privatnu poruku korisniku Lucky Luck
Pronađi još poruka od Lucky Luck
Dodaj Lucky Luck na listu prijatelja
Odgovorite

« Prethodna tema | Sledeća tema »

Brzi odgovor
Poruka:
Podebljano

Zakošeno

Podvucite

Umetnite
tagove oko izabranog teksta
Opcije
Citirajte poruke u odgovoru

Alati za teme
Prikažite verziju za štampanje Prikažite verziju za štampanje
Pošaljite Email-om ovu stranicu Pošaljite Email-om ovu stranicu
Prijava Prijavite se na ovu temu
Modovi prikaza
Linearni mod Linearni mod
Hibridni mod Pređite u hibridni mod
Tematski mod Pređite u tematski mod
Pretražite ovu temu

Napredno pretraživanje
Ocenite ovu temu
OdličnoOdlično
DobroDobro
ProsečnoProsečno
LošeLoše
GroznoGrozno
Pravila za slanje poruka
možete započeti nove teme
možete replicirati
možete slati priloge
možete uređivati Vaše poruke
vB kod je Uključen
Smajliji su Uključen
kod je Uključen
HTML kod je Isključen

Prečice
Izaberite:Kontrolni panel korisnikaPrivatne porukePrijaveKo je na veziPretraži forumeNaslovna strana foruma-------------------- Zabava Humor Astrologija Noćni život Igre Zanimljivi sajtovi Strip Naučna fantastika Sport Fudbal Košarka Automobilizam Ekstremni sportovi Rekreacija Ostali sportovi Društvo Kultne stvari Posao i novac Ljubav i seks Romantika Zdravlje Istorija Ženski kutak Savremen muškarac Tinejdžeri Dom i porodica Filozofija Politika Svaštara Hobi Antikviteti Numizmatika i filatelija Kućni ljubimci Turizam i putovanja Lov i ribolov Kulinarstvo Hi-Fi Fotografija Razno Avijacija i vojska Kompjuteri i Internet Softver Hardver Programiranje Operativni sistemi Sigurnost i zaštita Poslovna primena Multimedija Video igre Open source Web dizajn Surferski kutak Telekomunikacija Fiksna telefonija Mobilna telefonija Wireless Satelitska televizija Nauka i obrazovanje Prirodne nauke Tehničke nauke Društvene nauke Ekologija Fakulteti Škole Podučavanje Školovanje u inostranstvu Umetnost i kultura Film i video TV Pozorište Muzika Književnost Likovna umetnost Regioni Beograd Niš Novi Sad Subotica Podgorica Priština Kragujevac Leskovac Zrenjanin Smederevo Kruševac Kraljevo Šabac Valjevo Sombor Užice Zaječar Vranje Čačak Novi Pazar Nikšić Budva Banja Luka Trebinje Bijeljina Pančevo Požarevac Evropa Severna Amerika Južna Amerika Australija i Okeanija Azija Afrika Mali oglasi Zaposlenje Nekretnine Obrazovanje Usluge Telefoni Kompjuteri Foto/Audio/Video Sport/Lov/Ribolov Vozila Aparati i oprema za domaćinstvo Razno Lični kontakti Ona traži njega On traži nju Poznanstva

Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 01:29.

Arhiva - Vrh
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Marketing | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2005. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosni odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.