Јел имате фиксни телефон? Јел вас звао председник?

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RIA77

Elita
Poruka
16.207
Чујем, жале се неки, добили позив.
"Добар дан, Вучић на вези, молим сачекајте"... и пусте неки Вучићев снимак.
Докле иде ово лудило, па ово нема смисла...
И после нек неко седи кући у недељу и не гласа после овог. Где је дно овом накарадном режиму ?

Zvali mene i zenu na mobilni, trazili po imenu i prezimenu, ja pitao odakle im da sam ja vlasnik i zena, ona sva ponosna od neke agencije iz NS-a, jbg nisam zapamtio ime, na pitanje odakle njima kaze nemam pojma, na pitanje da li znaju da je prikuplanje podataka ( neovlasceno i bez dozvole zabranjeno ) zahvalila se i spustila slusalicu

Ja imam jednog duha u kuci....salim se....
Ali i u proslom stanu i u ovom imam isti prekidac za WC...
I svega ovoga ne bi bilo da ja nisam dugo razgovarao sa komsijom na vratima, odmah kod WC i odjednom se upali svetlo...
Taj prekidac, serija, imaju osobinu da ako ih onako u brzini ugasis, ostane napregnuta opruga i samo posle nekog vremena upale svetlo...
Da nisam stojao , mislio bih opet sam ostavio svetlo u WC, a inace to ne radim, ali realnost je realnost...

U novom stanu je bolji prekidac, ali isti tip i desilo se dva puta za godinu dana da se sam ukljuci , cujem ga iz sobe.....

Kad postanu pametne kuce i stanovi , ne znam sta ce tek onda biti...ovo sigurno nije delo hakera.

Placaju glas ovog puta 5000, ranije je bilo 2000 ili 20 evra. Plus njihovi clanovi dobijaju frizidere iz robnih rezervi, sve je ista marka.
trazim dvajes ljudi glasaca sa ponudom da uloze u biznis , inovativni i brzo isplativ, ali bez otimanja, tj deonicarski prema procentu udela u proizvodu , a ne autoru corak, a na pare vile i dedinje...

И после нек неко седи кући у недељу и не гласа после овог. Где је дно овом накарадном режиму ?

Јеси хтео америчку демократију ?
Шта сад, не ти се ђасви ?

Сорри ... :cool:

Јеси хтео америчку демократију ?
Шта сад, не ти се ђасви ?

Сорри ... :cool:
Био сам љут на жуте, али ови "брже-јаче-боље" су исисали све добро што ова држава има. Катастрофа. Вратили се у деведесете.

Imam fiksni telefom samo kao ukras.

Mene nije zvao a imam fiksan, zato sam dobio čestitke i pozdrave u poštansko sandče od buduće presednice Najlepše. :heart:

Imam fiksni telefom samo kao ukras.
Ma tebi sve kao ukras, a?

Био сам љут на жуте, али ови "брже-јаче-боље" су исисали све добро што ова држава има. Катастрофа. Вратили се у деведесете.
Па како не би... фале само два човека, од којих је један мртав а други је био и остао дворска будала.

За председника Србије смо имали некадашњег заменика председнка СРС а сада имамо бившег генералног секретара СРС.
Претходни премијер и досадашњи председавајући скупштином је бивши портпарол СПС (сада на челу истог).

Шефови странака морали у Хаг... само они и нико више. Ко је наиван, још ће и да поверује.

E392557A-97DE-4730-A7F6-FA323209B132.jpeg

Pojte mu Srbi, za spas Srpstva nam, od necastivog opozicionog bloka.

Placaju glas ovog puta 5000, ranije je bilo 2000 ili 20 evra. Plus njihovi clanovi dobijaju frizidere iz robnih rezervi, sve je ista marka.
Bila bi fora da se uzmu pare i da se precrta av posle fotkanja.
Treba im dati lažnu nadu ali ne sumnjam u to da su na sve spremni , svaku opštinu kontrolišu.
Klasična mafija.

Bila bi fora da se uzmu pare i da se precrta av posle fotkanja.
Treba im dati lažnu nadu ali ne sumnjam u to da su na sve spremni , svaku opštinu kontrolišu.
Klasična mafija.
Не мере. Добијеш и хемијску, па хајде превари са њиховом хемијском.

Pogledajte prilog 1129291

Pojte mu Srbi, za spas Srpstva nam, od necastivog opozicionog bloka.

'То је све штампао Жилас да омразну Србљанке и Срљби свога Народнога Цара у ови' течки моменат '

Хепи Марић

'Наш комшилук звао Жилас'

Круг 2јке

Koliko su ti ljudi maloumni...to je neverovatno...klasični podanici.
Bolje da se ukinu izbori ako se ovako nastavi.

'Да ли лакше верујете Западним лажима .. или Источним ?'

Статистички Центар За пребројавање

Nemamo fiksni. Ali imamo mobilni :D Tako su zvali druga.

' Нас су звали из Белога Двора'

Крунски Заветници

Back