Jel ima neko iskustva sa slomljenim prstom

I ne mozes da ih krivis, za njih je to "nista", za tebe je bol i uzasna smetnja.
Proci ce to polako, zapravo ces se polako navici da malkice bolucka, onda vise neces ni registrovati bol, a i proci ce nekada.
da, za njih sam ja samo jedan nebitan pacijent s kojim rade po automatizmu, da imam novca za privatnika ili da neko moj ima neke veze, sigurna sam da bi me malo bolje pogledali. Ne krivim ih, al svejedno sam ogorcena na njih jer ne tretiraju ni priblizno isto sve... Sta sad, na kraju sama sam kriva i nepaznjom polomila, teze mi iskreno da se naviknem na ovaj estetski deo, gledam ga i ne mogu da podnesem krivinu hah, je bem ti i longetu za dzabe je nosena ali bukvalno, nit je sta ispravila, nit je bol prosla

da, za njih sam ja samo jedan nebitan pacijent s kojim rade po automatizmu, da imam novca za privatnika ili da neko moj ima neke veze, sigurna sam da bi me malo bolje pogledali. Ne krivim ih, al svejedno sam ogorcena na njih jer ne tretiraju ni priblizno isto sve... Sta sad, na kraju sama sam kriva i nepaznjom polomila, teze mi iskreno da se naviknem na ovaj estetski deo, gledam ga i ne mogu da podnesem krivinu hah, je bem ti i longetu za dzabe je nosena ali bukvalno, nit je sta ispravila, nit je bol prosla
Ja sam bila kod , kako Vi to nazivate, privatnika i dobila objasnjenje da takve povrede prstiju zarastaju jako dugo, sa nepoznatim rezultatom.
Dakle, samo strpljenje, vjezbe i gavezova mast.
Kod mene je nesto od ova tri faktora dalo sitne rezultate nekon dva mjeseca...ne gubim nadu! :)

Back