C
chika_doktor
Gost
Tosicka:krecenje,farbanje, lakiranje,pomeranje ormara, troseda ,dvoseda
jedino ne diram struju...
struju cu ja da diram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tosicka:krecenje,farbanje, lakiranje,pomeranje ormara, troseda ,dvoseda
jedino ne diram struju...
sijalice i osigurace ionako menjam sama kad pregore...Liv Tyler:Sta radite kad vas zamole da zajedno prenesete sto, sta radite kad vam kazu da same zamenite sijalicu, promenite osigurac ili nesto slicno?
dive:smatrala sam da je normalno da sve radimo - oboje.
sve sto je vezano za nasu porodicu, kucu, posao.
i godine su prolazile..
on se polako izvlacio sa *ne znam kako to..*
shvatila sam posle 15 god da *mi* i *zajedno* vise ne postoji, kad sam u jednom trenutku ugledala sebe kako cimam u rukama preteske stvari,a on ide pored sa fotoaparatom i svojom torbicom.
tu je poceo kraj.
naucila sam lekciju.
cena je bila visoka.
A kad ćeš da se ženiš?Da budemo svedoci ovog obećanja?chika_doktor:kad vidim da su zene ovako sjajne evo obecavam da cu pomagati svojoj zeni u fizichkim poslovima!
Pa nikad, naravno, sta ce mu to opet!Karlito Brigante:A kad ćeš da se ženiš?Da budemo svedoci ovog obećanja?![]()
chika_doktor:kad vidim da su zene ovako sjajne evo obecavam da cu pomagati svojoj zeni u fizichkim poslovima!
Liv Tyler:Drage moje da li vam se desava da vas muzevi ili momci zamole da uradite neki od takozvanih muskih poslova umesto njih? Kako reagujete u tim situacijama? Sta radite kad vas zamole da zajedno prenesete sto, sta radite kad vam kazu da same zamenite sijalicu, promenite osigurac ili nesto slicno? Ja se uglavnom iznerviram kad mi je momak lenj pa ga mrzi da fizikalise pa treba ja da rintam umesto njega :?