sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Vase zene vas optuzuju da ste kruti samo zato sto recimo kazete da ne bi prali sudje u zenskom prisustvu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ne samo u ženskom prisustvu, nego uopće...
Vase zene vas optuzuju da ste kruti samo zato sto recimo kazete da ne bi prali sudje u zenskom prisustvu?
zenama je urodjeno da sve kritikuju
trebahs ti njoj da udarish kontru i nadjesh neshto jer su nesigurne u tri lepe
obichno oko izgleda jer je vecina iskomplexirana
i onda se prestati da smara
chim krene da te kritikuje kazi ugojila se ili uzasna ti ta suknja itd.
zenama je urodjeno da sve kritikuju
trebahs ti njoj da udarish kontru i nadjesh neshto jer su nesigurne u tri lepe
obichno oko izgleda jer je vecina iskomplexirana
i onda se prestati da smara
chim krene da te kritikuje kazi ugojila se ili uzasna ti ta suknja itd.
ja operem zao mi retarda i onda posle par x ona kaze sto nisi opro sudove..ja reko aj necu je zviznem samarcinu nek misli da sam mekan
Ahahahah...mia madreVase zene vas optuzuju da ste kruti samo zato sto recimo kazete da ne bi prali sudje u zenskom prisustvu?
Vidis, ja izbegavam da perem sudove kada sam sam, ali kada sam uvezi onda ne izbegavam.
hmmm prvo ...ko ti pere kad si sam ? drugo ...zasto ih peres kad si u vezi a ne peres kada nisi ...da li to znaci da ih peres iz koristi![]()
Ја се чак и слажем у томе са њима.Vase zene vas optuzuju da ste kruti samo zato sto recimo kazete da ne bi prali sudje u zenskom prisustvu?
Iz čiste koristi.Toliko sam pokvaren.
A i sada ih perem samo što se nagomilaju, jer nema nikoga da dođe kući i da se naljuti ako nisam oprao, pa da onda neće da se fjakamo.
Vidiš sad koliko sam prefrigan?![]()
A zašto se stidiš da pereš sudove u ženskom društvu? Dok muškarac pere sudove, izgleda poženije od onih što po ceo dan paradiraju kao manekeni i u kući i van nje.Vase zene vas optuzuju da ste kruti samo zato sto recimo kazete da ne bi prali sudje u zenskom prisustvu?