Jel gleda neko Zvognja :D

Copetova kuhinja je solidan serijal, ostalo je ispod proseka. Los humor sa previse vulgarnosti sto se da videti po tome da je bas usporio sa dobijanjem novih pratioca (subscriber-a) ali je bar pokazao da postoji prostor da se napravi Balkanska verzija South park-a.

Viralni status garantuje veliki broj ljudi koji ga prate, tako da sad iako nema dobar sadržaj, i dalje ima publiku koja se uzda u njega. I po komentarima vidim da ljudima i dalje šljaka sve to, što znači da je našao odgovarajuću publiku (klince od 12-16 godina); makar se progurao sa druge strane, cimaju ga za brdo stvari da sarađuje i radi (eno ga i u Dnevnjaku cameo dva puta).

- - - - - - - - - -

Inače video sam ga par puta u busu pošto živi blizu mene :lol:
Ali nema on kapacitet za nešto veće, kao i svi viralni jutjuberi, posle nekog vremena će da zgasne

Viralni status garantuje veliki broj ljudi koji ga prate, tako da sad iako nema dobar sadržaj, i dalje ima publiku koja se uzda u njega. I po komentarima vidim da ljudima i dalje šljaka sve to, što znači da je našao odgovarajuću publiku (klince od 12-16 godina); makar se progurao sa druge strane, cimaju ga za brdo stvari da sarađuje i radi (eno ga i u Dnevnjaku cameo dva puta).

- - - - - - - - - -

Inače video sam ga par puta u busu pošto živi blizu mene :lol:
Ali nema on kapacitet za nešto veće, kao i svi viralni jutjuberi, posle nekog vremena će da zgasne

Pa ono, mislim da nema leba od You Tuba na balkanu.
Ako krenes na srpskom imaces malu publiku, a na Engleskom (pa ogromna konkurencija).
Uostalom svi koji imaju tamo preko 250-300.000 uskoro postaju profi You Tuberi.

Meni je sve to poluproizvodno. I oni sa dnevnjaka imaju čitavu televiziju iza sebe, a opet imaju kilo krš klipova. Okej je sve to što glume i ljudi koji su pisali tekstove, ali nekad oni i ne moraju da budu najbolji izbor. Od desetoro ljudi iz ekipe, možda jedna osoba zna dobro da glumi, dvoje se mnogo trudi, ostali su očaj živi. A ako je izvedba loša onda mi je sve ostalo neuverljivo, tako da mi je nekad i bolji tekst sa Tarzanije nego njegova realizacija na ekranu.

pa ne baš :lol:
Zvoganj-4c.jpg

Back