Jel da da je ...

jel da da je....

• jomini je najbolji

glasova: 3 42,9%
  • jomini je car

• nema mu ravnog

• sta bi mi bez njega

glasova: 2 28,6%

• Ukupno glasova
    7
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elvin:
mora da prvo malo okoliša, dok se ne odomaći. koliko sam video, tamo uglavnom tako rade...

nista ti tamo ne vredi... aj da se ne zezamo. 92 je rupa.. tu nema varnicenja ni diskusije kao ni na DO, nadam se da ce se malo sad opametiti posle onog rusenja sajta. jednoumlje nikome dobra nije donelo pa ma kakvo bilo. imaju dvojicu ili trojicu kao nacionalista koji daju ton kad treba i onda ih ovi drugi satro napusavaju. ko lupanje u serpe i lonce. ovo je sto, ma hiljadu puta zdravija sredina no ono tamo.

jomini:
Takve cenzure mogu biti i pozitivne ako gledamo mir na Forumu. Ali s druge strane, nije dobro za rasprave. Zato ovde ima svega i svačega. Svi proterani su se našli ovde. I onda ja kao ne valjam... :roll:
Колико ја примећујем дају се забране и цензуре због политичког гледишта и става.
Рецимо,само једном сам послао коментар на неки текст(на њиховом сајту) о одлагању доношења предлога за решење статуса КиМ-а,а то нису објавили.Коментар је био сасвим пристојан,без увреда било какве врсте.
И од тада више се не бавим њима уопште...

jedite_kod_Joa:
Колико ја примећујем дају се забране и цензуре због политичког гледишта и става.
Рецимо,само једном сам послао коментар на неки текст(на њиховом сајту) о одлагању доношења предлога за решење статуса КиМ-а,а то нису објавили.Коментар је био сасвим пристојан,без увреда било какве врсте.
И од тада више се не бавим њима уопште...
To je stvarno preterano s njihove strane.

jedite_kod_Joa:
Него,Јомини какво је твоје мишљење да један форум примењује такву политику као што ради б92?
Ја не могу да разумем такве цензуре и још да ти гледају подобност(ваљда политичку).
Слушај колега "Угоститељ", што не пробаш ? Шта те кошта ? Пар дана изгубиш на регистрацију, пар на читање тема - па удри по непријатељу - нећеш дуго.
Само се претходно наоружај стрпљењем. Искуство - чисто да упоредиш с Крстарицом. :wink:

''Ugostitelj''?
c007.gif

c045.gif

Lacibg:
Слушај колега "Угоститељ", што не пробаш ? Шта те кошта ? Пар дана изгубиш на регистрацију, пар на читање тема - па удри по непријатељу - нећеш дуго.
Само се претходно наоружај стрпљењем. Искуство - чисто да упоредиш с Крстарицом. :wink:

Ma Joe, nemoj da se trudis dzabe.........pa ja bi te, da mogu isutirao sa Krste, a kamoli oni sa B92........ :D :D :D :D :D

marlon:
nista ti tamo ne vredi... aj da se ne zezamo. 92 je rupa.. tu nema varnicenja ni diskusije kao ni na DO, nadam se da ce se malo sad opametiti posle onog rusenja sajta. jednoumlje nikome dobra nije donelo pa ma kakvo bilo. imaju dvojicu ili trojicu kao nacionalista koji daju ton kad treba i onda ih ovi drugi satro napusavaju. ko lupanje u serpe i lonce. ovo je sto, ma hiljadu puta zdravija sredina no ono tamo.
Исто ти је и на радикалском, па они Расоналисти, Бурек итд.

To bi bilo to od ove ''političke'' teme. Nije škodilo, nadam se. ;)

spijun50gy.jpg

Danice, pojačaj radio do daske....

Njega su za sve spremali, osim za mene........ e pa nosićemo se prijatelju moj, pa ko kome dođe glave........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back