- Poruka
- 357
jomini naaaaaaaaaaaaaaajbolji moderator?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А,ти то,оно као,ако си се замерио једном,ајде да се увучеш другом...?shenzinzhe:Mislim da je taj jomini jedan iskompleksiran lik. Više mi se dopada onaj drugi moderator koji ne lupeta svašta što mu prvo padne napamet. Skoro se i ne primećuje.
serb_pagan:jomini je i lik i nadam se da ce banovati sve seronje koji ga pljuju i koji ce ga pljuvati na ovoj temi...
jedite_kod_Joa:А,ти то,оно као,ако си се замерио једном,ајде да се увучеш другом...?![]()
пс
Ма шта ће вам ова тема?
gde ti tu vidis problem? gde to postoji pravilo da moderator ne sme da diskutuje? to je njegovo pravo..shenzinzhe:. Poznajem dosta i ozbiljnih i neozbiljnih foruma i nigde nisam video da se moderator tako negde gura u diskusije. .
e ima da ukinemo to pravo kad su moderatori anti-srbi u pitanju!serb_pagan:gde ti tu vidis problem? gde to postoji pravilo da moderator ne sme da diskutuje? to je njegovo pravo..
serb_pagan:gde ti tu vidis problem? gde to postoji pravilo da moderator ne sme da diskutuje? to je njegovo pravo..
urospo:Dobar je Jomini, jes malo vise pristrasan nego sto bi trebalo al dobro.
shenzinzhe:Pravo? Prvi put čujem da moderator javno iznosi svoj politički stav na forumu koji slovi za neutralan. Čitao sam i da se ljudi žale što su uklonjeni odavde samo zbog svog političkog opredeljenja, mislim da su bili radikali. Ako je to po tebi u redu, i ti si iskompleksiran kao on.
inagadadavida:Ja sam , bre, sampion po broju banovanja, i izmisljanja novih nickova, ali nikada nisam banovan zbog politickih ubedjenja...........
Ono, jesam zbog nekih igranki ,i zakulisnih radnji, na ovom forumu , koji zna da bude ko spanska serija........ali zbog politike , nikada.........
Можда, али, пази кад је ипак од тебе направио човека - углавном си променио понашање, не много али је видно.inagadadavida:Jeste, a najvise tebi gleda kroz prste....![]()
![]()
![]()
inagadadavida:Jeste, a najvise tebi gleda kroz prste....![]()
![]()
![]()