- Poruka
- 7.955
Vidi ga sto se naprzio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na faxu smo imali mekove i kome zapadne mek da prezentuje projekat - taj je sigurno izgubio nedelju dana do sledeće konsultacije. Često nisi ni disk mogao da izvadiš bez čekanja. Ajfon je druga priča nema mane.kad budes jednom, samo jednom na 5 minuta seo za mek sve ce ti biti jasno i neces gledati gloope i tendenciozne internet "review-e"![]()
koji faks?Na faxu smo imali mekove i kome zapadne mek da prezentuje projekat - taj je sigurno izgubio nedelju dana do sledeće konsultacije. Često nisi ni disk mogao da izvadiš bez čekanja. Ajfon je druga priča nema mane.
Не бих се сложио са тобом.Ako ovo moze da objasni......najbolje verzije Samsungovih telefona idu prvo u Saudijsku Arabiju, zatim za Ameriku, Centralnu Evropu a sta dolazi kod nas to mi je rekao drugar koji se bavi popravkama mobilnih telefona. Telefoni za Ameriku i telefoni za Istocnu Evropu imaju potpuno drugacije delove i daleko su boljeg kvaliteta nego ovi koji dolaze kod nas. Moj drugar i dan danas koristi Note 7 koji sam mu doneo iz Amerike 2017 jer mu se svidjao zbog dizajna. Podrska je odavno prestala ali telefon radi besprekorno.
Hajde samo probaj da shvatiš :Samsung u svoje modele za J. Koreju, Z. Nemačku i S. Ameriku šalje sa SDragon CPU a a ustok i Balkan Exinos. I u Americi uvek košta bar 20 ili 30 % manje... Samsung S24 Ultra je OGROMAN I ĆOPKAST, cigla a Xiaomi 14 Ultra je B a š kompaktan... + Ga xiaomi dere sa kamerom( čak i Mi11 Ultra j bio brutalan.Не бих се сложио са тобом.
Било је 2016 и 2017 много добрих Самсунга у Србији.
Ја имам један од тих сјајних модела - J7 2016. Пишем ти из личног искуства да су 2016 и 2017 били добри модели у Србији. Не знам коме објашњаваш, нисам помињао S24Hajde samo probaj da shvatiš :Samsung u svoje modele za J. Koreju, Z. Nemačku i S. Ameriku šalje sa SDragon CPU a a ustok i Balkan Exinos. I u Americi uvek košta bar 20 ili 30 % manje... Samsung S24 Ultra je OGROMAN I ĆOPKAST, cigla a Xiaomi 14 Ultra je B a š kompaktan... + Ga xiaomi dere sa kamerom( čak i Mi11 Ultra j bio brutalan.
J serija dobri telefoni?!? Ajd važi ako ti kažeš...Ја имам један од тих сјајних модела - J7 2016. Пишем ти из личног искуства да су 2016 и 2017 били добри модели у Србији. Не знам коме објашњаваш, нисам помињао S24
Мој примерак ј7 2016 ради 7 година, немам замерки.J serija dobri telefoni?!? Ajd važi ako ti kažeš...
J serija dobri telefoni?!? Ajd važi ako ti kažeš...
Do to i? Šta, samo ako je baterija OK-telefon je dobar? Ti je znači jedini kriterijum? Besmislice...
Солидан резултат за телефон стар седам година и то купљен на нашем тржишту.Do to i? Šta, samo ako je baterija OK-telefon je dobar? Ti je znači jedini kriterijum? Besmislice...
И шта си на крају урадио ?Видим да има да се купи Шаоми и Самсунг паметни телефон за приближан износ. Шаоми има 8 гб рама а Самсунг 4 гб. Цена је око 20.000 динара. Јел је боље купити Самсунг Галаксију с обзиром да има дупло мање рама?
motorolaИ шта си на крају урадио ?
Koja ? Kaко си задовољан ? Како ради батерија ?motorola
Motorola Edge+.Koja ? Kaко си задовољан ? Како ради батерија ?