Јел боље купити Шаоми или Самсунг за исту цену

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
242.973
Видим да има да се купи Шаоми и Самсунг паметни телефон за приближан износ. Шаоми има 8 гб рама а Самсунг 4 гб. Цена је око 20.000 динара. Јел је боље купити Самсунг Галаксију с обзиром да има дупло мање рама?

Видим да има да се купи Шаоми и Самсунг паметни телефон за приближан износ. Шаоми има 8 гб рама а Самсунг 4 гб. Цена је око 20.000 динара. Јел је боље купити Самсунг Галаксију с обзиром да има дупло мање рама?
Ima Samsung A24 za 20000 sa 8GiB i 128Gib Flesh memorije Kupila zena...

A24 za malo vise para nema konkurenciju.Mada me je Samsung razocarao, premisljao sam se medju A34 i A54.
Otisao da ih pogledam, ajd da napravim slike tamo gde su stajali - prilicno lose oba, probam i g31 - bolja slika na njemu.
Jeste da ne bi trebao donositi sud na osnovu jedne slike, al najvise zato sam i hteo da menjam tel, da nemam vise losijih slika.
Sad sam odustao od menjanja.

Sam si odgovorio...kineski ima duplo bolje perfomanse (jer RAM memorija je sustina svega), a ista cijena...premisljace se samo snobovi (kojih, doduse, ne manjka)....

Sa Samsungom nemam lepo iskustvo , trokirao za pola godine i bacila ga , ovaj Xiomi radi super. I jedan i drugi kupljeni novi.
Ako ovo moze da objasni......najbolje verzije Samsungovih telefona idu prvo u Saudijsku Arabiju, zatim za Ameriku, Centralnu Evropu a sta dolazi kod nas to mi je rekao drugar koji se bavi popravkama mobilnih telefona. Telefoni za Ameriku i telefoni za Istocnu Evropu imaju potpuno drugacije delove i daleko su boljeg kvaliteta nego ovi koji dolaze kod nas. Moj drugar i dan danas koristi Note 7 koji sam mu doneo iz Amerike 2017 jer mu se svidjao zbog dizajna. Podrska je odavno prestala ali telefon radi besprekorno.

Ako ovo moze da objasni......najbolje verzije Samsungovih telefona idu prvo u Saudijsku Arabiju, zatim za Ameriku, Centralnu Evropu a sta dolazi kod nas to mi je rekao drugar koji se bavi popravkama mobilnih telefona. Telefoni za Ameriku i telefoni za Istocnu Evropu imaju potpuno drugacije delove i daleko su slabijeg kvaliteta. Moj drugar i dan danas koristi Note 7 koji sam mu doneo iz Amerike 2017 jer mu se svidjao zbog dizajna. Podrska je odavno prestala ali telefon radi besprekorno.
Nije to bilo sada , pre 6-7 godina otprilike, android je bio u pitanju , dual core ako se dobro sećam, a toliko sam bila razočarana jer sam ga platila dosta u to vreme da nisam više htela android nego kupila Majkrosoft telefon koji je radio bez greške nego je jednostavno bio mator da prihvati podatke , ne sećam se memorije.
Redmi radi perfektno, imam ga otprilike 3 godine.

Nije to bilo sada , pre 6-7 godina otprilike, android je bio u pitanju , dual core ako se dobro sećam, a toliko sam bila razočarana jer sam ga platila dosta u to vreme da nisam više htela android nego kupila Majkrosoft telefon koji je radio bez greške nego je jednostavno bio mator da prihvati podatke , ne sećam se memorije.
Redmi radi perfektno, imam ga otprilike 3 godine.
Uvek je važilo to što je napisao Dingelinge.
I ja imam Redmi i za sada nemam problema.

Ako ovo moze da objasni......najbolje verzije Samsungovih telefona idu prvo u Saudijsku Arabiju, zatim za Ameriku, Centralnu Evropu a sta dolazi kod nas to mi je rekao drugar koji se bavi popravkama mobilnih telefona. Telefoni za Ameriku i telefoni za Istocnu Evropu imaju potpuno drugacije delove i daleko su boljeg kvaliteta nego ovi koji dolaze kod nas. Moj drugar i dan danas koristi Note 7 koji sam mu doneo iz Amerike 2017 jer mu se svidjao zbog dizajna. Podrska je odavno prestala ali telefon radi besprekorno.
Taj tvoj drugar lupeta gluposti, radio sam ja u servisu mobilnih telefona, jednom od najjačih u Beogradu, ako ne i najjačem, i neki brendovi starno imaju dvadeset verzija za razne regione, ali ne radi se o tome da je različit kvalitet delova, nego različite regulative i standardi vezani za frekvencije u kojim rade mobilne mreže. Isto tako neke firme moraju da menjaju modele za neke zemlje, jer neka druga firma ima patent za nešto u toj zemlji. Tipičan primer je što Samsung u Americi ne sme da koristi Exinos procesore, pa uvek stavlja Snapdragon, a za Evropu pravi verziju sa Exinosom, ili Sony koji ne sme da koristi čitač otiska prsta ispod ekrana, nego ga uvek stavlja u power dugme.

Nisam primetila niti bilo ko drugi da se žalio.
Mom samsungu je otišo softver za 6 meseci korišćenja a u radnji na reklamaciji su mi rekli da sam ga polila vodom. Kakvi prevaranti.
Dete zena i ja furamo iskljucivo samsunge, nijedan nije crkao. Mene sluzi A10 sa 2GiB rama iz 2019. mnogo
bolje nego maria njegov redmi 9 sa 3 GiB...

Taj tvoj drugar lupeta gluposti, radio sam ja u servisu mobilnih telefona, jednom od najjačih u Beogradu, ako ne i najjačem, i neki brendovi starno imaju dvadeset verzija za razne regione, ali ne radi se o tome da je različit kvalitet delova, nego različite regulative i standardi vezani za frekvencije u kojim rade mobilne mreže. Isto tako neke firme moraju da menjaju modele za neke zemlje, jer neka druga firma ima patent za nešto u toj zemlji. Tipičan primer je što Samsung u Americi ne sme da koristi Exinos procesore, pa uvek stavlja Snapdragon, a za Evropu pravi verziju sa Exinosom, ili Sony koji ne sme da koristi čitač otiska prsta ispod ekrana, nego ga uvek stavlja u power dugme.
Iskreno, nisam ulazio u tehnicke detalje ali se secam da je pominjao Snapdragon procesore i da su bolji.

Back