ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
ako vas ne vara sa drugom zenom . meni nebi da moja ima curu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u ovom slučaju, lakše bih podnela prevaru sa muškarcem - moja ženska sujeta ne bi bila ugrožena i kapiram da bi ta prevara bila rezultat njegovih sklonosti, a ne prestanka ljubavi/prestanka privlačnosti/ravnodušnosti itd.Naravno da bi smetalo vise nego da me prevari sa zenom.
+Ne znam, ali mislim da muskarac padne u ocima zene kao muskarac, muzevan, pokoritelj, kada ga otpozadi drugi muskarac strastveno "pokorava" i radi sa njim sta zeli.
Sto se mene tice, malo je falilo da se upustim u vezu sa devojkom koja je bisex, ali nisam, ne zbog toga, ali mi je i to smetalo.
Verovatno predrasude, a mozda da je bila drugacijeg karaktera skroz, bliza mom karakteru, mozda mi i to onda ne bi toliko smetalo.
+
A ako je prevari aktivni bisex?![]()
+
A ako je prevari aktivni bisex?![]()
Ne bi mi smetalo, sta ce mi partner od jedne zelje![]()
A u ovom slučaju, lakše bih podnela prevaru sa muškarcem - moja ženska sujeta ne bi bila ugrožena i kapiram da bi ta prevara bila rezultat njegovih sklonosti, a ne prestanka ljubavi/prestanka privlačnosti/ravnodušnosti itd.
No, kako rekoh već, mene interesuje da se gleda samo moja guza, tako da o ovome dalje ne bih razmišljala.
sta me briga ako ju druga lize ? ja to i onako ne volim .